Alle gode gange 3

Nu har denne Apokalypsens Gudsmoder hvilt seg i mange, mange måneder.  En af de få ting der genstår er guldet.  Og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har udskudt det så lenge. En Maria Eleousa i helfigur venter også på at få sitt guld lagt på.

Sannsynligvis er det fordi det er så utrolig store flater med guld på  apokalypsen – større end jeg har lavet tidligere. Ikonen måler ca 40 x 60 cm.  Så derfor er det sånn lidt scary tænker jeg.

Men nu er gessoen dækket først med rød plaka, og så med et lag 12 timers guldgrund.  Hermed er begge ikoner klare til at få lagt 23 karat guld på i morgen formiddag.  Det er altid spændende at se om guldet hænger fast som det skal.  Jo længere jeg venter med at lægge det på, jo smukkere bliver guldet.  Men hvis jeg venter for lenge – ja så hænger det ikke fast. Det er om at finde det helt rigtige tidspunkt…

Og det gør jeg – i morgen!

apokalypsen


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: