Alle gode gange 3

Nu har denne Apokalypsens Gudsmoder hvilt seg i mange, mange måneder.  En af de få ting der genstår er guldet.  Og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har udskudt det så lenge. En Maria Eleousa i helfigur venter også på at få sitt guld lagt på.

Sannsynligvis er det fordi det er s√• utrolig store flater med guld p√•¬† apokalypsen – st√łrre end jeg har lavet tidligere.¬†Ikonen m√•ler ca 40¬†x 60 cm.¬† S√• derfor er det s√•nn lidt scary t√¶nker jeg.

Men nu er gessoen d√¶kket f√łrst med r√łd plaka, og s√• med et lag 12 timers guldgrund.¬† Hermed er begge ikoner klare til at f√• lagt 23 karat guld p√• i morgen formiddag.¬† Det er altid sp√¶ndende at se om guldet h√¶nger fast som det skal.¬† Jo l√¶ngere jeg venter med at l√¶gge det p√•, jo smukkere bliver guldet.¬† Men hvis jeg venter for lenge – ja s√• h√¶nger det ikke fast. Det er om at finde det helt rigtige tidspunkt…

Og det g√łr jeg – i morgen!

apokalypsen


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *