Alle gode gange 3

Nu har denne Apokalypsens Gudsmoder hvilt seg i mange, mange måneder.  En af de få ting der genstår er guldet.  Og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har udskudt det så lenge. En Maria Eleousa i helfigur venter også på at få sitt guld lagt på.

Sannsynligvis er det fordi det er sĂĄ utrolig store flater med guld på  apokalypsen – større end jeg har lavet tidligere. Ikonen mĂĄler ca 40 x 60 cm.  SĂĄ derfor er det sĂĄnn lidt scary tænker jeg.

Men nu er gessoen dækket først med rød plaka, og sĂĄ med et lag 12 timers guldgrund.  Hermed er begge ikoner klare til at fĂĄ lagt 23 karat guld pĂĄ i morgen formiddag.  Det er altid spændende at se om guldet hænger fast som det skal.  Jo længere jeg venter med at lægge det pĂĄ, jo smukkere bliver guldet.  Men hvis jeg venter for lenge – ja sĂĄ hænger det ikke fast. Det er om at finde det helt rigtige tidspunkt…

Og det gør jeg – i morgen!

apokalypsen


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *