Det er nogle uger siden jeg begyndte på denne ikon. Det er sådan med mig at jeg nogle gange kan have svært ved at afslutte ting, dvs. ikoner. .

I øjeblikket er jeg i gang med at male pĂĄ 4 forskellige.  Men nu – nu skal det være.  Jeg skal se at fĂĄ afsluttet de ikoner jeg er i gang med INDEN jeg begynder pĂĄ noget nyt.

Denne ikon er malet efter min egen original som jeg tegnede og malede under et ophold på Nya Valamo klostret i Finland.  Den har jeg malet i mange forskellige udgaver, og jeg blev faktisk inspireret til at male den igen af en af mine kursusdeltagere som valgte at male denne ikon.

 

Maria Eleousa

 

SĂĄ her er hun med sit barn – praktisk taget færdig. Jeg skal lakkere den i morgen.

 

Min helt egen Maria Eleousa.

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d