Det passer selvf√łlgelig helt perfekt… I dag er det f√łrste s√łndag i advent. Som en slags ny begyndelse – som kommer n√•r noget er afsluttet…

Og i dag var den sidste dag jeg arbejdede med Apokalypsens Gudsmoder.  Nu er den færdig.  Inskriptioner og indramning eller kant har jeg lavet i dag, og en hel del mere pynt på både Barnet og Maria.

Den har været lang tid undervejs denne ikon.  Og guldet har sin egen historie.  Når jeg lagde shellack på for at beskytte guldet blev det jo helt stribet.  Jeg tænkte at hvis jeg lakkerede det ville disse hvidlige striber forsvinde.  Det gjorde de IKKE.  Efter et par timer fik jeg den ide at jeg jo bare kunne lægge guld ovenpå lakken som nu stadig var en lille smule fugtig.  Det har jeg så gjort.

Resultatet er ikke helt overbevisende.¬† Det er nok ogs√• derfor det ikke anbefales at l√¶gge 23,75 karat guld p√• med gulvlak som lim…Bevares, det h√¶ftede, men guldet er ikke s√¶rligt blank og skinnende. Men nu har denne ikon s√• to lag guld – og jeg er blevet meget klogere.¬† Og n√•r ikonen nu ogs√• har f√•et en ramme og st√•r der – ja s√• er jeg virkelig helt tilfreds og glad.

The mother of God of the Apocaypse

Dagen afsluttes med gospelsang i Annisse kirke.  Jeg glæder mig specielt meget til at få lov til at synge på norsk for en gang skyl!

“En stjerne skinner i natt” skal vi blandt andet synge!

God adventstid!

 

 

 

 

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *