Den førstefødte tænkte jeg straks, da dette indlæg skulle have en titel. Den første ikon som bliver færdig her i mit nye værksted, ja jeg kan bedre li’ at kalde det værksted end atelier. Det er mindre højtideligt på en vis.

Men nu er den altså snart flyveklar – ærkeenglen Michael. En hel del små detaljer har jeg gjort færdig i dag. Gloriekant, spyd og hårbånd. Hænderne er streget op. En fin rød, smal ydre kant og inskription på globen…

Resten må vente nogle dage. En lille smuttur til Signebøenfjellet, hvor vor hytte skal overdrages til sine nye ejere.

Så er det rigtig godt at have noget at glædes over , og glæde sig til når jeg vender hjem.

Den sidste inskription skal så laves- så er ikonen færdig, og skal hvile nogle måneder inden den får lak.

Farvel så længe…


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *