I √łjeblikket minder denne ikon mest af alt om en mandala synes jeg.¬† Men det varer ikke l√¶nge.

N√•r de ydre former nu snart er p√• plads, kan jeg begynde med at fylde de r√łde felter ud med engle, evangelister, Jomfru Maria, Jesus¬†og helt √łverst Gud – som en gammel hvidsk√¶gget mand…¬† ūüėČ

Her bliver rigeligt at tage sig til de n√¶ste mange dage. Jeg gl√¶der mig virkelig til at komme videre, kunne ikke vente med at male √łjne og mund p√• – selv om baggrunden jo burde v√¶re malet f√łrst…

Det er godt at kunne lave tingene om, lave r√¶kkef√łlger om og pr√łve noget helt nytt.¬† Og dette er noget helt nytt.

Jeg har ikke bare kopieret ikonen ned p√• pladen , men regnet og tegnet s√• det hele kunne g√• op i en h√łjere enhed. Man skal v√¶re virkelig n√łje og pr√¶cis, og det er normalt ikke min st√¶rke side, s√• det er en perfekt m√•de at l√¶re p√•.

Dette er en russisk ikon fra 1700 tallet, man ser dem ikke så tit, men der findes flere forskellige udgaver.  Her er en anden udgave af ikonen jeg er i gang med..  Nu skal jeg til at finde ud af hvad der skal skrives i cirklerne -godt jeg har gode venner som forstår russisk.

‚ÄúMy eyes [shall be] on the faithful of the land, that they may dwell with me.‚ÄĚ

(Courtesy of Jacksonsauction.com)

God weekend!!


2 Kommentarer

Lotte · 5. februar 2016 kl. 19:25

Super

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *