I øjeblikket minder denne ikon mest af alt om en mandala synes jeg.  Men det varer ikke længe.

Når de ydre former nu snart er på plads, kan jeg begynde med at fylde de røde felter ud med engle, evangelister, Jomfru Maria, Jesus og helt øverst Gud – som en gammel hvidskægget mand…  😉

Her bliver rigeligt at tage sig til de næste mange dage. Jeg glæder mig virkelig til at komme videre, kunne ikke vente med at male øjne og mund på – selv om baggrunden jo burde være malet først…

Det er godt at kunne lave tingene om, lave rækkefølger om og prøve noget helt nytt.  Og dette er noget helt nytt.

Jeg har ikke bare kopieret ikonen ned på pladen , men regnet og tegnet så det hele kunne gå op i en højere enhed. Man skal være virkelig nøje og præcis, og det er normalt ikke min stærke side, så det er en perfekt måde at lære på.

Dette er en russisk ikon fra 1700 tallet, man ser dem ikke så tit, men der findes flere forskellige udgaver.  Her er en anden udgave af ikonen jeg er i gang med..  Nu skal jeg til at finde ud af hvad der skal skrives i cirklerne -godt jeg har gode venner som forstår russisk.

My eyes [shall be] on the faithful of the land, that they may dwell with me.”

(Courtesy of Jacksonsauction.com)

God weekend!!


2 Comments

Lotte · februar 5, 2016 at 7:25 pm

Super

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: