februar 16

Dette er lidt af et “opsamlingskursus”…

Lotte var syg halvdelen af kurset i januar og fortsætter pĂĄ dette kursus. Hun gik i gang med Jacob i januar – og fortsætter hvor hun slap.  Det bliver en usædvanlig flot udgave af Jacob – jeg er meget tilfreds med min elev – MEGET!!

jabob 1

img_7406

Godt gĂĄet Lotte!!

Elin kunne ikke komme i gĂĄr – og dette var hendes første dag.  Hun har valgt at male ærkeenglen Michael i en udgave hvor englen har en rød himation.

img_7407

Det er ikke nemt at male kun i rødt, og her prøver vi at undgå at lave lysninger med rød blandet med hvid.  Jeg synes det er lykkedes rigtig godt!  Glæder mig til fortsættelsen i morgen hvor det kun er Elin som kommer.

 

Gitte valgte at male Barmhjertighedens Gudsmoder som jeg foreslog.  Jeg forslog denne ikon fordi den er meget tydelig, det er forholdsvis nemt at se lysninger og skygger.  Men – som jer der selv har prøvet at male en ikon ved, det er faktisk ikke et eneste element i ikonmaling som er “a piece of cake”, alle dele har sin udfordring.

img_7406-1

Herligt at se at nĂĄr vi sidst pĂĄ dagen kom til Jesusbarnets chiton, ja sĂĄ gik det over stok og sten, pludselig (?) kom forstĂĄelsen for linjer, skygger og lys – hvor fint Gitte!

Henriette havde valgt at male en smuk udgave af Kristus Pantokrator.  En meget farverig udgave.

henriette Kristus

Taget i betragtning at det er Henriettes første ikon – ja, wauv siger jeg bare.  Dette er godt!

4 pĂĄ stribe.jpg

Vi ses næste weekend – jeg glæder mig allerede til fortsættelsen.


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: