februar 16

Dette er lidt af et “opsamlingskursus”…

Lotte var syg halvdelen af kurset i januar og fortsætter på dette kursus. Hun gik i gang med Jacob i januar Рog fortsætter hvor hun slap.  Det bliver en usædvanlig flot udgave af Jacob Рjeg er meget tilfreds med min elev РMEGET!!

jabob 1

img_7406

Godt gået Lotte!!

Elin kunne ikke komme i g√•r – og dette var hendes f√łrste dag.¬† Hun har valgt at male √¶rkeenglen Michael i en udgave hvor englen har en r√łd himation.

img_7407

Det er ikke nemt at male kun i r√łdt, og her pr√łver vi at undg√• at lave lysninger med r√łd blandet med hvid.¬† Jeg synes det er lykkedes rigtig godt!¬† Gl√¶der mig til forts√¶ttelsen i morgen hvor det kun er Elin som kommer.

 

Gitte valgte at male Barmhjertighedens Gudsmoder som jeg foreslog.¬† Jeg forslog denne ikon fordi den er meget tydelig, det er forholdsvis nemt at se lysninger og skygger.¬† Men – som jer der selv har pr√łvet at male en ikon ved, det er faktisk ikke et eneste element i ikonmaling som er “a piece of cake”, alle dele har sin udfordring.

img_7406-1

Herligt at se at når vi sidst på dagen kom til Jesusbarnets chiton, ja så gik det over stok og sten, pludselig (?) kom forståelsen for linjer, skygger og lys Рhvor fint Gitte!

Henriette havde valgt at male en smuk udgave af Kristus Pantokrator.  En meget farverig udgave.

henriette Kristus

Taget i betragtning at det er Henriettes f√łrste ikon – ja, wauv siger jeg bare.¬† Dette er godt!

4 på stribe.jpg

Vi ses næste weekend Рjeg glæder mig allerede til fortsættelsen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *