Min nyeste ikon er nu n√¶sten f√¶rdig.¬† Det eneste jeg nu mangler er at skrive IC¬† XC…¬† Forkortelsen for Jesus Kristus.

Det er ganske utroligt at male Kristus.¬† Jeg¬† kan ikke give slip n√•r jeg f√łrst er g√•et i gang.¬† En usynlig kraft driver mig n√¶rmest frem – jeg kan n√¶sten ikke vente¬† med at se det f√¶rdige resultat.

Dagen begyndte med at jeg lagde guld p√• lige efter morgenmaden.¬† En ny type guldgrund – 12 timers, som viste sig at n√¶rmere v√¶re en 24 timers guldgrund.¬† Efter ca. 20 timer var den ikke n√¶r t√łr nok.¬† Men jeg lagde guld p√• alligevel, og det f√łrste lag s√• ganske forf√¶rdelig ud.¬† N√•, men jeg lagde s√• bare et nyt lag ovenp√•, fordi limen tr√¶ngte igennem guldet, og det s√• lidt bedre ud.¬† Derp√• lagde jeg endnu et lag, nogle steder f√¶stet det sig, andre steder ikke.¬† Interessant med det guld!

Jeg synes resultatet er blevet rigtigt godt, guldet er perfekt!

Yderkanten er nu malet i en klar r√łd farve,¬†helt smal, sider og bagside er ogs√• malet i en lidt lysere bl√• farve end bundfarven.

kristus orans 5

Men jeg kan se at oversk√¶g og sk√¶g skal have en tur mere inden det er helt f√¶rdigt…

..og i dag blev jeg optaget som medlem i Kunstrunden.

 

God weekend!!


2 Kommentarer

holgervej@gmail.com · 6. marts 2016 kl. 10:53

Han er så flot

Sendt fra min iPhone

> Den 4. mar. 2016 kl. 17.48 skrev Ikonmaling : > > >

1annemarie · 6. marts 2016 kl. 11:35

Tak for det Lotte Рhan er flot også i virkeligheden!

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *