Min nyeste ikon er nu næsten færdig.  Det eneste jeg nu mangler er at skrive IC  XC…  Forkortelsen for Jesus Kristus.

Det er ganske utroligt at male Kristus.  Jeg  kan ikke give slip når jeg først er gået i gang.  En usynlig kraft driver mig nærmest frem – jeg kan næsten ikke vente  med at se det færdige resultat.

Dagen begyndte med at jeg lagde guld på lige efter morgenmaden.  En ny type guldgrund – 12 timers, som viste sig at nærmere være en 24 timers guldgrund.  Efter ca. 20 timer var den ikke nær tør nok.  Men jeg lagde guld på alligevel, og det første lag så ganske forfærdelig ud.  Nå, men jeg lagde så bare et nyt lag ovenpå, fordi limen trængte igennem guldet, og det så lidt bedre ud.  Derpå lagde jeg endnu et lag, nogle steder fæstet det sig, andre steder ikke.  Interessant med det guld!

Jeg synes resultatet er blevet rigtigt godt, guldet er perfekt!

Yderkanten er nu malet i en klar rød farve, helt smal, sider og bagside er også malet i en lidt lysere blå farve end bundfarven.

kristus orans 5

Men jeg kan se at overskæg og skæg skal have en tur mere inden det er helt færdigt…

..og i dag blev jeg optaget som medlem i Kunstrunden.

 

God weekend!!


2 Comments

holgervej@gmail.com · marts 6, 2016 at 10:53 am

Han er så flot

Sendt fra min iPhone

> Den 4. mar. 2016 kl. 17.48 skrev Ikonmaling : > > >

1annemarie · marts 6, 2016 at 11:35 am

Tak for det Lotte – han er flot også i virkeligheden!

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: