Min nyeste ikon er nu næsten færdig.  Det eneste jeg nu mangler er at skrive IC  XC…  Forkortelsen for Jesus Kristus.

Det er ganske utroligt at male Kristus.  Jeg  kan ikke give slip nĂĄr jeg først er gĂĄet i gang.  En usynlig kraft driver mig nærmest frem – jeg kan næsten ikke vente  med at se det færdige resultat.

Dagen begyndte med at jeg lagde guld pĂĄ lige efter morgenmaden.  En ny type guldgrund – 12 timers, som viste sig at nærmere være en 24 timers guldgrund.  Efter ca. 20 timer var den ikke nær tør nok.  Men jeg lagde guld pĂĄ alligevel, og det første lag sĂĄ ganske forfærdelig ud.  NĂĄ, men jeg lagde sĂĄ bare et nyt lag ovenpĂĄ, fordi limen trængte igennem guldet, og det sĂĄ lidt bedre ud.  DerpĂĄ lagde jeg endnu et lag, nogle steder fæstet det sig, andre steder ikke.  Interessant med det guld!

Jeg synes resultatet er blevet rigtigt godt, guldet er perfekt!

Yderkanten er nu malet i en klar rød farve, helt smal, sider og bagside er også malet i en lidt lysere blå farve end bundfarven.

kristus orans 5

Men jeg kan se at overskæg og skæg skal have en tur mere inden det er helt færdigt…

..og i dag blev jeg optaget som medlem i Kunstrunden.

 

God weekend!!


2 Kommentarer

holgervej@gmail.com · marts 6, 2016 kl. 10:53 am

Han er sĂĄ flot

Sendt fra min iPhone

> Den 4. mar. 2016 kl. 17.48 skrev Ikonmaling : > > >

1annemarie · marts 6, 2016 kl. 11:35 am

Tak for det Lotte – han er flot ogsĂĄ i virkeligheden!

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *