Pinsen bliver i √•r veldig aktiv!¬† For mit vedkommende starter den¬†fredag den 13. maj med en f√¶lles udstilling p√• Marienlyst Slot ved¬† Helsing√łr. Udstillingen rummer v√¶rker af ca 100 forskellige kunstnere. ¬†Jeg gl√¶der mig meget til at vise en af mine aller st√łrste (og smukkeste)¬†ikoner p√• udstillingen.

L√łrdag, s√łndag og mandag √•bner jeg mit atelier p√• Aspevej 8¬†for alle interesserede!¬† Jeg h√•ber selvf√łlgelig p√• en masse bes√łgende – og jeg vil g√łre mit bedste til at fort√¶lle om mit sp√¶ndende og givende arbejde som ikonmaler.

Velkommen!

 

kunstrunden


3 Kommentarer

Lotte · 3. maj 2016 kl. 20:14

Wow det
Bliver spændende male man kan nå at komme forbi begge steder ville være spændende at
Dine arbejder sammen med
Andre
Hvilken skal du have led. Bl.a.

Lotte · 3. maj 2016 kl. 20:17

Og så lige på dansk
Bliver sp√¶ndende m√łske man kan n√• at komme forbi begge steder ville v√¶re sp√¶ndende at
Dine arbejder sammen med
Andre
Hvilken skal du have led. Bl.a.

1annemarie · 3. maj 2016 kl. 20:17

Jeg skal have den store Maria med ( som jeg ikke ejer mere) med til Marienlyst Slot ..

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *