Pinsen bliver i år veldig aktiv!  For mit vedkommende starter den fredag den 13. maj med en fælles udstilling på Marienlyst Slot ved  Helsingør. Udstillingen rummer værker af ca 100 forskellige kunstnere.  Jeg glæder mig meget til at vise en af mine aller største (og smukkeste) ikoner på udstillingen.

Lørdag, søndag og mandag ĂĄbner jeg mit atelier pĂĄ Aspevej 8 for alle interesserede!  Jeg hĂĄber selvfølgelig pĂĄ en masse besøgende – og jeg vil gøre mit bedste til at fortælle om mit spændende og givende arbejde som ikonmaler.

Velkommen!

 

kunstrunden


3 Comments

Lotte · maj 3, 2016 at 8:14 pm

Wow det
Bliver spændende male man kan nå at komme forbi begge steder ville være spændende at
Dine arbejder sammen med
Andre
Hvilken skal du have led. Bl.a.

Lotte · maj 3, 2016 at 8:17 pm

Og sĂĄ lige pĂĄ dansk
Bliver spændende møske man kan nå at komme forbi begge steder ville være spændende at
Dine arbejder sammen med
Andre
Hvilken skal du have led. Bl.a.

1annemarie · maj 3, 2016 at 8:17 pm

Jeg skal have den store Maria med ( som jeg ikke ejer mere) med til Marienlyst Slot ..

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: