eskildtjalve

Galleri St. Helene, Aspevej 8, 3220 Tisvildeleje

Eskild Tjalve udstiller 2. -10. juli 2016

Fernisering 2. juli 14-17.

I udstillingsperioden åbent fra 12-16.

Galleri St. Helene √•bnede sine d√łre officielt i marts 2016.¬† Hurtigt stod det klart for mig at det lille hus jo skulle og kunne bruges til andet end at udstille mine egne ikoner og at afholde kurser i ikonmaling.

Ideen om at det skulle v√¶re et hus for religi√łs og spirituel kunst presset sig p√• og s√•dan vil det blive.¬†¬†Jeg er b√•de glad og stolt over at nettop Eskild Tjalve som den f√łrste ville udstille i mit lille galleri.

Udstillingen består  af ca. 10 originale værker af Eskild Tjalve, desuden salg af diverse prints, postkort osv. i perioden hvor udstillingen varer.

Eskild Tjalve: “Jeg har i 30 √•r arbejdet med de ting, som er omtalt p√• hjemmesiden www.eskildtjalve.dk.. F√¶llesn√¶vneren har v√¶ret bevidsthed og efterh√•nden som √•rene er g√•et, dertil visdom, den tidl√łse visdom. De forskellige ting jeg laver baserer sig p√• en l√łftet bevidsthed, hvormed der skabes kontakt til sj√¶lsplanet og h√łjere planer, alt afh√¶ngig af, hvad opgaven best√•r i. Min baggrund er f√łrst og fremmest √•ndsvidenskaben og den universelle spiritualitet”.

Alle er hjertelig velkommen Рvi byder på en lille forfriskning.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *