eskildtjalve

Galleri St. Helene, Aspevej 8, 3220 Tisvildeleje

Eskild Tjalve udstiller 2. -10. juli 2016

Fernisering 2. juli 14-17.

I udstillingsperioden åbent fra 12-16.

Galleri St. Helene åbnede sine døre officielt i marts 2016.  Hurtigt stod det klart for mig at det lille hus jo skulle og kunne bruges til andet end at udstille mine egne ikoner og at afholde kurser i ikonmaling.

Ideen om at det skulle være et hus for religiøs og spirituel kunst presset sig på og sådan vil det blive.  Jeg er både glad og stolt over at nettop Eskild Tjalve som den første ville udstille i mit lille galleri.

Udstillingen består  af ca. 10 originale værker af Eskild Tjalve, desuden salg af diverse prints, postkort osv. i perioden hvor udstillingen varer.

Eskild Tjalve: “Jeg har i 30 år arbejdet med de ting, som er omtalt på hjemmesiden www.eskildtjalve.dk.. Fællesnævneren har været bevidsthed og efterhånden som årene er gået, dertil visdom, den tidløse visdom. De forskellige ting jeg laver baserer sig på en løftet bevidsthed, hvormed der skabes kontakt til sjælsplanet og højere planer, alt afhængig af, hvad opgaven består i. Min baggrund er først og fremmest åndsvidenskaben og den universelle spiritualitet”.

Alle er hjertelig velkommen – vi byder på en lille forfriskning.

Categories: Udstilling

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: