IMG_8415.JPG

 

SĂĄ er der helt stille igen.. Fra fordybelse i ikonerne, stilhed og dyb samtale – er her igen ryddet op og kun spor efter weekendens kursus, den første del af et kursus som strækker sig over 2 weekends.  Egentlig synes jeg det er lidt synd at dele det at male en ikon op i 2 – men virkeligheden er jo sĂĄdan at mennesker har et arbejde at passe, sĂĄ det fĂĄr jeg jo ogsĂĄ indrette mig efter .

IMG_8409

Selvfølgelig er det en god ide, og det giver flere muligheden for at deltage.  Denne weekend har været specielt god.  Desverre mĂĄtte en af deltagerne blive hjemme søndag pga. sygdom.  Men de 3 der var pĂĄ plads ydede sit aller bedste – og mere til, ser det faktisk ud til.  Her er et foto af Henriette , som nærmest er lidt salig over at have lykkedes med en specielt flot udførelse af den vanskelige kunst at male med ægtempera i membran teknik, dvs. med meget vandige, tynde lag hvor bunden af pladen er med til at give figurene lys indefra.  Det er et meget vellykket arbejde der blev udført her – af Treenigheden hvor oplægget er den originale ikon af Adrej Rublev.

IMG_8411

Bettina er i gang med en meget smuk udgave af Ærkeenglen Gabriel, og det er hendes første ikon! Jeg er imponeret over det smukke resultat!  Ikke sĂĄ ofte der er en engel med lyserød maforion – men det bliver godt.  Jeg glæder mig allerede til at se fortsættelsen pĂĄ næste lørdag.

IMG_8413.JPG

Regitze er i gang med Maria Eleousa, den bliver her malet i en utrolig skarp og nøjagtig udgave – smukt farvevalg og udførelse.  Og vi glæder os alle til at ansigterne kommer frem i weekenden som kommer.

IMG_8412.JPG

Jeg føler mig heldig. Skønt er det at fĂĄ lov til at videregive noget af det som ligger mit hjerte aller nærmest,  og nĂĄr det lykkes sĂĄ fint som det her kan det godt være svært at holde øjnene helt tørre…

Vises på lørdag kl. 10!

 


1 Kommentar

Ragnhild Grønseth · august 7, 2016 kl. 7:29 pm

S flotte ikoner ! Heldige er de som maler under din dyktige og behagelige veiledning ! EIA var jeg der ? Her males nĂĄ den Hellige familie i snekkerverkstedet !

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d