IMG_8415.JPG

 

S√• er der helt stille igen.. Fra fordybelse i ikonerne, stilhed og dyb samtale – er her igen ryddet op og kun spor efter weekendens kursus, den f√łrste¬†del af et kursus som str√¶kker sig over 2 weekends.¬† Egentlig synes jeg det er lidt synd at dele det at male en ikon op i 2 – men virkeligheden er jo s√•dan at mennesker har et arbejde at passe, s√• det f√•r jeg jo ogs√• indrette mig efter¬†.

IMG_8409

Selvf√łlgelig er det en god ide, og det giver flere muligheden for at deltage.¬† Denne weekend har v√¶ret specielt god.¬† Desverre m√•tte en af deltagerne blive hjemme s√łndag pga. sygdom.¬† Men de 3 der var p√• plads ydede sit aller bedste – og mere til, ser det faktisk ud til.¬† Her er et foto af Henriette , som n√¶rmest er lidt salig over at have lykkedes med en specielt flot udf√łrelse af den vanskelige kunst at male med √¶gtempera i membran teknik, dvs. med meget vandige, tynde lag hvor bunden af pladen er med til at give figurene lys indefra.¬† Det er et¬†meget vellykket arbejde der blev udf√łrt her – af Treenigheden hvor opl√¶gget er den originale ikon af Adrej Rublev.

IMG_8411

Bettina er i gang med en meget smuk udgave af √Ürkeenglen Gabriel, og det er hendes f√łrste ikon! Jeg er imponeret over det smukke resultat!¬† Ikke s√• ofte der er en engel med lyser√łd maforion – men det bliver godt.¬† Jeg gl√¶der mig allerede til at se forts√¶ttelsen p√• n√¶ste l√łrdag.

IMG_8413.JPG

Regitze er i gang med Maria Eleousa, den bliver her malet i en utrolig skarp og n√łjagtig udgave – smukt farvevalg og udf√łrelse.¬† Og vi gl√¶der os alle til at ansigterne kommer frem i weekenden som kommer.

IMG_8412.JPG

Jeg f√łler mig heldig. Sk√łnt er det at f√• lov til at videregive noget af det som ligger mit hjerte aller n√¶rmest,¬† og n√•r det lykkes s√• fint som det her kan det godt v√¶re sv√¶rt at holde √łjnene helt t√łrre…

Vises p√• l√łrdag kl. 10!

 


1 Kommentar

Ragnhild Gr√łnseth · 7. august 2016 kl. 19:29

S flotte ikoner ! Heldige er de som maler under din dyktige og behagelige veiledning ! EIA var jeg der ? Her males nå den Hellige familie i snekkerverkstedet !

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *