JulemĂĄneden – den stille mĂĄned.  Ventetid.  MĂĄneden hvor jeg vælger langsomhed,og et minimum af aftaler og gøremĂĄl.

Rigtig mange af mine ikoner er på udflugt, pt.er de udstillet hos Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden i København.

udstilling2  ups, nogle mennesker er blevet beskĂĄret i mit forsøg pĂĄ at tage et panoramafoto…

 

At mange af mine ikoner er udstillet,  indebærer at nogle af mine ældre ikoner er kommer frem pĂĄ væggene i Galleri St. Helene.  Jeg ser at jeg for nogle ĂĄr siden valgte meget lyse farver til ramme og baggrund, og meget lidt guld.  Det er jeg pĂĄ underlig vis kommet lidt væk fra, men DET skal  frem igen…

Jeg er færdig med min nyeste Maria – Nyckel till Paradisets Port, som titlen antyder er til en svensk kunde. Denne ikon malede jeg for første gang for 4-5 ĂĄr siden og farverne her er en gentagelse. Der er kun guld i glorierne…

nyckeln

Forlæg: Aidan Hart. Størrelse 20 x 35 cm.

Det næste kursus i ikonmaling foregår fra den 26.-28. januar, så i mellemtiden holder jeg ferie fra kursusvirksomheden.

Nye ikoner stĂĄr pĂĄ spring -hylderne er fyldt med ikonplader i forskellige størrelser – klare til at blive skrevet pĂĄ.

Jeg føler mig meget heldig -og  nyder denne måneds langsomhed og stilhed.

Jeg ønsker jer en velsignet adventstid.

Fred i dit, mit og alles hjerter!

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *