Julem√•neden – den stille m√•ned. ¬†Ventetid. ¬†M√•neden hvor jeg v√¶lger langsomhed,og et minimum af aftaler og g√łrem√•l.

Rigtig mange af mine ikoner er p√• udflugt, pt.er de udstillet hos Kr√¶ftens Bek√¶mpelse p√• Strandboulevarden i K√łbenhavn.

udstilling2¬† ups, nogle mennesker er blevet besk√•ret i mit fors√łg p√• at tage et panoramafoto…

 

At mange af mine ikoner er udstillet, ¬†indeb√¶rer at nogle af mine √¶ldre ikoner er kommer frem p√• v√¶ggene i Galleri St. Helene. ¬†Jeg ser at jeg for nogle √•r siden valgte meget lyse farver til ramme og baggrund, og meget lidt guld. ¬†Det er jeg p√• underlig vis kommet lidt v√¶k fra, men DET skal ¬†frem igen…

Jeg er f√¶rdig med min nyeste Maria – Nyckel till Paradisets Port, som titlen antyder er til en svensk kunde. Denne ikon malede jeg for f√łrste gang for 4-5 √•r siden og farverne her er en gentagelse. Der er kun guld i glorierne…

nyckeln

Forl√¶g: Aidan Hart. St√łrrelse 20 x 35 cm.

Det næste kursus i ikonmaling foregår fra den 26.-28. januar, så i mellemtiden holder jeg ferie fra kursusvirksomheden.

Nye ikoner st√•r p√• spring -hylderne er fyldt med ikonplader i forskellige st√łrrelser – klare til at blive skrevet p√•.

Jeg f√łler mig meget heldig -og ¬†nyder denne m√•neds langsomhed og stilhed.

Jeg √łnsker jer en velsignet adventstid.

Fred i dit, mit og alles hjerter!

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *