Den fĂžrste del af dagen var jeg til Grand Prix gymnastikstĂŠvne i Farum Arena. Mit barnebarn Mynthe var til opvisning for fĂžrste gang. Hun var ikke “pĂ„ gulvet” men reserve. Men vandet stod hĂžjt i mine Ăžjne til indmarchen aligevel – allerede inden Mynthes hold kom ind. Alderen mon?


Det var en ny fin oplevelse for mig, opsat hÄr, paljetter og en masse glade, smilende piger! Til lykke til Mynthe og hendes hold med 3. plads.

Resten af dagen har jeg tilbragt i stilhed med Maria og barnet.

Jeg har punslet prikker i Marias glorie, og hygget mig med smÄ detaljer og tynde streger.

“Alt er sĂ„re godt – der er intet at frygte”.

 Det er Marias budskab til os alle denne 3. SĂžndag i advent.


Tak for denne dejlige dag.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *