Den første del af dagen var jeg til Grand Prix gymnastikstævne i Farum Arena. Mit barnebarn Mynthe var til opvisning for første gang. Hun var ikke “pĂĄ gulvet” men reserve. Men vandet stod højt i mine øjne til indmarchen aligevel – allerede inden Mynthes hold kom ind. Alderen mon?


Det var en ny fin oplevelse for mig, opsat hĂĄr, paljetter og en masse glade, smilende piger! Til lykke til Mynthe og hendes hold med 3. plads.

Resten af dagen har jeg tilbragt i stilhed med Maria og barnet.

Jeg har punslet prikker i Marias glorie, og hygget mig med smĂĄ detaljer og tynde streger.

“Alt er sĂĄre godt – der er intet at frygte”.

 Det er Marias budskab til os alle denne 3. Søndag i advent.


Tak for denne dejlige dag.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *