Så er første halvdel af et ikonkursus som strækker sig over to weekender, afsluttet.

Det har været et glædeligt gensyn med to tidligere deltagere, og en ny ikonmaler.  Jeg ved ikke helt om jeg hver gang siger det samme, men altså denne gang er det 3 rigtig dygtige deltagere jeg har.  Hvilken fornøjelse altså, jeg er så heldig,som har muligheden for at vise hvordan jeg maler ikoner.

Det har været to meget intensive dage her på Aspevej, og 2 dage fyldt med glæde og fordybelse i de ikoner som er undervejs.  Det er 3 helt forskellige ikoner, vi har Anna med Maria og ærkeenglene Gabriel og Michael.  Jeg bliver simpelthen så glad i toppen af at følge hvordan ikonerne stille og roligt tager form og hvor smukt det bliver.

Turid Lindarstein

En dybt konsentreret Turid med ærkeenglen Michael

Gitte Dyvad

Gitte  fordybet i folderne mysterium…

Rie Harboe

Rie i gang med Anna og Maria

Kurset fortsætter på fredag, og vi har så 3 dage endnu til at afslutte ikonerne.

Jeg har lavet lidt om på tingene, vi arbejder kun fra 10 – 16 hver dag, efter 6 timer virker det som om energien er for nedadgående – det tror jeg det, med den intensivitet der er! Så den lidt kortere dag fungerer perfekt.

Nu kan de stå  og lyse i Galleri St. Helene til på fredag, og jeg kan glæde mig over “mine” dygtige deltagere.  Se bare her:

Dag 2

Tak alle 3 og på kærligt gensyn!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *