Beretninger fra Medjugorje har været til stor inspiration ved frembringelsen af min seneste ikon.

Jeg læste hvordan de fleste af de 6 seere beskrev Marias tøj:

25. What colour is her dress?

Her dress is grey – maybe a little bluish-grey. (Mirjana)

Og sådan blev Marias Maforion denne gang. Jeg havde bestemt mig for at kun bruge 4 farver.  Sort, hvid, gul okker og rød okker.  Først blev et tyndt lag gul okker lagt over det hele.  Ikonen var tegnet op.  så blev øjne næse og mund formet og de mørkeste skygger blev lagt med et ekstra lag gul med lidt sort. Herefter flere tynde lag, stadig lysere, og øjnene blev gjort færdige.

Marias Maforion fik tynde lag med hvid plus en smule sort – tynde lagt med stadig mere hvidt i.  Det gav denne utrolig smukke farve som jeg ikke ved om er grĂĄ, grĂĄ/lilla eller grĂĄblĂĄ.  Akkurat som den skulle være!

Jeg har hele tiden lagt meget tynde lag, sådan at bundfarven  kan skimtes igennem lagene i det færdige resultat.

Alle 6 seere beskrev ogsĂĄ hendes blĂĄ øjne. Og de blev blĂĄ ogsĂĄ her hos mig. Det er det helt rigtige. Jeg har tidligere malt Maria med blĂĄ øjne, men man ser det ikke ofte…


Nu vil jeg bare nyde min Maria, og glæde mig til det videre arbejde.

Læs mere her:

http://www.mysticpost.com/2017/05/detailed-description-lady-queen-peace-appears-medjugorje/


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *