Beretninger fra Medjugorje har været til stor inspiration ved frembringelsen af min seneste ikon.

Jeg l√¶ste hvordan de fleste af de 6 seere¬†beskrev Marias t√łj:

25. What colour is her dress?

Her dress is grey ‚Äď maybe a little bluish-grey. (Mirjana)

Og s√•dan blev Marias Maforion denne gang. Jeg havde bestemt mig for at kun bruge 4 farver. ¬†Sort, hvid, gul okker og r√łd okker. ¬†F√łrst blev et tyndt lag gul okker lagt over det hele. ¬†Ikonen var tegnet op. ¬†s√• blev¬†√łjne n√¶se og mund formet og de m√łrkeste skygger blev lagt med et ekstra lag gul med lidt sort. Herefter flere tynde lag, stadig lysere, og √łjnene blev gjort f√¶rdige.

Marias Maforion fik tynde lag med hvid plus en smule sort Рtynde lagt med stadig mere hvidt i.  Det gav denne utrolig smukke farve som jeg ikke ved om er grå, grå/lilla eller gråblå.  Akkurat som den skulle være!

Jeg har hele tiden lagt meget tynde lag, sådan at bundfarven  kan skimtes igennem lagene i det færdige resultat.

Alle 6 seere beskrev ogs√• hendes bl√• √łjne. Og de blev bl√• ogs√• her hos mig. Det er det helt rigtige. Jeg har tidligere malt Maria med bl√• √łjne, men man ser det ikke ofte…


Nu vil jeg bare nyde min Maria, og glæde mig til det videre arbejde.

Læs mere her:

http://www.mysticpost.com/2017/05/detailed-description-lady-queen-peace-appears-medjugorje/


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *