densidstenadver

Stille og roligt g√•r det fremad. ¬†I g√•r arbejdet jeg p√• deltageren til venstre p√• billedet her. Hans dragt er n√¶sten f√¶rdig, jeg ser der skal rettes p√• et par sm√•ting… Jeg er ikke helt sikker p√• hvem han er endnu, men det finder jeg ud af.

N√•r alt t√łj er f√¶rdig, vil jeg l√¶gge guld p√• de resterende glorier. ¬†ALLE skal have glorier, ogs√• apostelen Judas. Og jeg har besluttet at de skal have glorier i hvidguld. ¬†Det bliver f√łrste gang jeg pr√łver det, og jeg forestiller mig at det vil blive nemmere end at l√¶gge s√łlv p√•.. ¬†Men det vil tiden vise.

På onsdag i ugen som kommer, starter et nyt ikonkursus.  Jeg tænker jeg ind i mellem, kan få tid til at arbejde en lille smule med denne ikon, og jeg vil bruge den til at vise hvordan man forgylder.

Næste gang jeg skriver på min blog, vil jeg se om jeg ikke kan navngive alle apostlerne.

 

 

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *