densidstenadver

Stille og roligt gĂĄr det fremad.  I gĂĄr arbejdet jeg pĂĄ deltageren til venstre pĂĄ billedet her. Hans dragt er næsten færdig, jeg ser der skal rettes pĂĄ et par smĂĄting… Jeg er ikke helt sikker pĂĄ hvem han er endnu, men det finder jeg ud af.

Når alt tøj er færdig, vil jeg lægge guld på de resterende glorier.  ALLE skal have glorier, også apostelen Judas. Og jeg har besluttet at de skal have glorier i hvidguld.  Det bliver første gang jeg prøver det, og jeg forestiller mig at det vil blive nemmere end at lægge sølv på..  Men det vil tiden vise.

På onsdag i ugen som kommer, starter et nyt ikonkursus.  Jeg tænker jeg ind i mellem, kan få tid til at arbejde en lille smule med denne ikon, og jeg vil bruge den til at vise hvordan man forgylder.

Næste gang jeg skriver på min blog, vil jeg se om jeg ikke kan navngive alle apostlerne.

 

 

 


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: