Der er sket mange forandringer siden sidst. F√łrst og fremmest stod det klart for mig, at Maria Magdalena jo skal med ved bordet, siddende ved Kristi h√łjre side, pladsen som er beregnet til den bedste ven. Det har jeg l√¶nge t√¶nkt var naturligt, men det som har holdt mig tilbage var faktisk det, at jeg var bange for andres ford√łmmelse! ¬†Alts√• fra dem som ved bedre, og ved mere, og er ortodokse og, og. og…

“Hvordan kunne jeg dog finde p√• s√•dan noget”, “S√• er det jo ikke en ikon”, ¬†“Man m√• ikke lave om p√• tingene”, det er bare nogle af de tanker som har passeret i mit hoved. Indtil jeg tog denne beslutning at jeg nu vil g√łre som jeg vil – selvf√łlgelig. ¬†Hvor er det dejligt. ¬†Nu sidder Maria Magdalena lige der hvor hun h√łrer hjemme. ¬†Og nu fik ikonen ogs√• et helt andet udtryk.

I dag har jeg lagt guld i alles glorier.  Også hos Judas Iskariot, som påtog sig den utaknemmelige rolle at være den som forrådte Jesus, så profetien kunne opfyldes.

Sådan ser det ud for tiden:den sidste nadver hvidguld

De nye glorier er lavet i hvidguld. Jeg ser frem til det videre arbejde, og er glad for at jeg tog mod til mig.  Nu kan jeg ånde lettet op, og smile lidt ad mig selv Рfor hvad er der egentlig at være bange for?  INGENTING.

Fred i dit, mit og alles hjerter!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *