Langsomt tager min ikon form.  Jeg har rettet en hel del på den oprindelige stregtegning.

Hele Klaras venstre side hvor hun holder bogen er lavet om.¬† Hvor er det sk√łnt at jeg endelig kan se hvad der er galt, og¬† endnu bedre at jeg kan finde ud af at rette det op som er i ubalance.¬† Hele armen og ned til h√•nden havde en forkert vinkel, jeg tror slet ikke det kan lade sig g√łre at holde en bog p√• den f√łrst tegnede m√•de.¬† Ydermere var der ogs√• nogle folder som ikke helt gav den mening som jeg ville de skulle. Omr√•det er ogs√• gjort m√łrkere igen, den del er l√¶ngst v√¶k fra beskueren og skal v√¶re m√łrkere og varmere end siden som er t√¶ttest p√• selvf√łlgelig… og det m√• gerne overdrives lidt. Det giver bev√¶gelse i ikonen – frem mod beskueren.

 

Sådan så Klara ud for 2 dage siden:                Og sådan ser hun ud i dag:
img_1163                 Klara 3

Jeg har ogs√• arbejdet lidt p√• kirke og de hvide liljer i g√•r og i dag.¬† Der er kommet meget mere balance i ikonen synes jeg. Til i morgen vil jeg fundere over hvordan baggrunden skal blive…

Jeg er taknemmelig for det jeg har l√¶rt, specielt fra George Kordis.¬† Det har v√¶ret en √łjen√•bner af de store.¬† Tak mester!

I næste uge blive en del af mine ikoner pakket ned for at blive udstillet i Kulhuse, i

Kultur- og medborgerhuset. 

Gl. Kulhusevej 149, 3630 Jægerspris

7.-8. april fra 11.00 – 16.00.¬† Fernisering kl. 11. om l√łrdagen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *