Langsomt tager min ikon form.  Jeg har rettet en hel del på den oprindelige stregtegning.

Hele Klaras venstre side hvor hun holder bogen er lavet om.  Hvor er det skønt at jeg endelig kan se hvad der er galt, og  endnu bedre at jeg kan finde ud af at rette det op som er i ubalance.  Hele armen og ned til hĂĄnden havde en forkert vinkel, jeg tror slet ikke det kan lade sig gøre at holde en bog pĂĄ den først tegnede mĂĄde.  Ydermere var der ogsĂĄ nogle folder som ikke helt gav den mening som jeg ville de skulle. OmrĂĄdet er ogsĂĄ gjort mørkere igen, den del er længst væk fra beskueren og skal være mørkere og varmere end siden som er tættest pĂĄ selvfølgelig… og det mĂĄ gerne overdrives lidt. Det giver bevægelse i ikonen – frem mod beskueren.

 

Sådan så Klara ud for 2 dage siden:                Og sådan ser hun ud i dag:
img_1163                 Klara 3

Jeg har ogsĂĄ arbejdet lidt pĂĄ kirke og de hvide liljer i gĂĄr og i dag.  Der er kommet meget mere balance i ikonen synes jeg. Til i morgen vil jeg fundere over hvordan baggrunden skal blive…

Jeg er taknemmelig for det jeg har lært, specielt fra George Kordis.  Det har været en øjenåbner af de store.  Tak mester!

I næste uge blive en del af mine ikoner pakket ned for at blive udstillet i Kulhuse, i

Kultur- og medborgerhuset. 

Gl. Kulhusevej 149, 3630 Jægerspris

7.-8. april fra 11.00 – 16.00.  Fernisering kl. 11. om lørdagen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *