Der er en serie af store øjeblikke nĂĄr jeg maler en ikon. Et af dem var i dag. Jeg kan ikke helt beskrive hvordan det føles nĂĄr ikonen jeg maler fĂĄr liv, altsĂĄ rigtig liv…

I dag fik jeg besøg af den hellige Klara.

Nu er alt som det skal være. Hun ser mig i øjnene, og er tilfreds, hun er mild, men ogsĂĄ spørgende: “Kommer du?”.

We become what we love and who we love shapes what we become. If we love things, we become a thing. If we love nothing, we become nothing. Imitation is not a literal mimicking of Christ, rather it means becoming the image of the beloved, an image disclosed through transformation. This means we are to become vessels of God’s compassionate love for others.

~St.Klara


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *