Der er en serie af store √łjeblikke n√•r jeg maler en ikon. Et af dem var i dag. Jeg kan ikke helt beskrive hvordan det f√łles n√•r ikonen jeg maler f√•r liv, alts√• rigtig liv…

I dag fik jeg bes√łg af den hellige Klara.

Nu er alt som det skal v√¶re. Hun ser mig i √łjnene, og er tilfreds, hun er mild, men ogs√• sp√łrgende: “Kommer du?”.

We become what we love and who we love shapes what we become. If we love things, we become a thing. If we love nothing, we become nothing. Imitation is not a literal mimicking of Christ, rather it means becoming the image of the beloved, an image disclosed through transformation. This means we are to become vessels of God’s compassionate love for others.

~St.Klara


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *