Dette er jo noget helt andet. Slut er det med at kopiere gamle ikoner, det har aldrig v√¶ret en del af den byzantinske tradition. Ikke mer ren farvel√¶gning. Nu er det alvor. Nu er det virkelig om at forst√• linier og farver. Jeg l√¶ser og √łver, George Kordis bog “Icon as Communion” er ved at v√¶re tyndslidt. Jeg kikker p√• Julia Hayes tutorials. Hold nu op, jeg har oceaner at l√¶re!

Jeg er nu i gang med at forberede kursusmateriale til efterårets undervisning. En lille tvivl sniger sig ind, er det for stor en mundfuld for mig? Har jeg erfaring nok?

Det vil vise sig. Men jeg VIL dette, der er ingen vej tilbage.

Jeg glæder mig og ser frem til at formidle det jeg har lært.

So help me God.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *