Dette er jo noget helt andet. Slut er det med at kopiere gamle ikoner, det har aldrig været en del af den byzantinske tradition. Ikke mer ren farvelægning. Nu er det alvor. Nu er det virkelig om at forstĂĄ linier og farver. Jeg læser og øver, George Kordis bog “Icon as Communion” er ved at være tyndslidt. Jeg kikker pĂĄ Julia Hayes tutorials. Hold nu op, jeg har oceaner at lære!

Jeg er nu i gang med at forberede kursusmateriale til efterĂĄrets undervisning. En lille tvivl sniger sig ind, er det for stor en mundfuld for mig? Har jeg erfaring nok?

Det vil vise sig. Men jeg VIL dette, der er ingen vej tilbage.

Jeg glæder mig og ser frem til at formidle det jeg har lært.

So help me God.


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: