Et nyt behov er opst√•et. Jeg har bestemt mig for at invitere til temadage. Det bliver dage, hvor vi fordyber os i udvalgte emner. Den f√łrste egentlige temadag, bliver den 9. februar, hvor overskriften er √łjne.

Siden vi skal tilbringe dagen med at male forskellige √łjne, og √łve os i udtryk, har jeg brug for nogle nye, gessobehandlede plader, som ikke beh√łver at v√¶re tykke, massive lindetr√¶splader…

Det er jeg nu i gang med at lave. Jeg er spændt på at bruge min nye riskoger til formålet, det skulle forhindre gessoen i at blive for varm, den må nemlig IKKE overstige 60 grader, så mister harelimen sin limevne.

Så nu er atelieret lavet om til pladeværksted!

Det er faktisk en hyggelig beskæftigelse!

Jeg gessobehandler plader som er skåret af 0,9 cm fineste birkekrydsfiner.

Alt imens Lauren Daigle lyder i h√łjttaleren:

http://www.youtube.com/watch?v=RbWQV3OiRqA&list=OLAK5uy_lLz1r567IHpYKoHU8q5Rmvebopn3QswGc

PS: Der er stadig 1 plads på temadagen den 9. Februar!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *