Det var helt specielt glædeligt at få bestilling på en ny ikon- en dåbsikon som skal til Norge.
At få et lille billede af den lille fyr som skal have ikonen i dåbsgave, er simpelthen så stort.
Jeg pr√łver nu ikke at f√• det lille barn p√• armen til at ligne – men han er i tankerne.

Work in progress

S√• enkelt livet er. Nu er der intet at bekymre sig om.  Jeg har bekymret mig nok, f√łler jeg.  Det f√łrer INGEN vegne.  Jeg har till tider bekymret mig om vort nye hus og  byggeriet.  Arbejdet med fundamentet er endnu ikke afsluttet – det er jo ferietid og det m√¶rkes.
Det jeg holder mig til, er at huset er lover f√¶rdigt i midten af november.  Jamen s√• er det jo det.  Hvad der sker og hvorn√•r det sker er ikke i mine h√¶nder – jeg kan tage det helt med ro og slippe alle bekymringer.

Jeg nyder at have al den tid i verden jeg kan √łnske mig. Jeg har frihed til at v√¶lge lige pr√¶cis det jeg √łnsker at fylde min dag med – og det g√łr jeg s√•.

Dagen starter for tiden med en kort meditation som jeg finder i en app p√• min telefon “Daily Calm” akkurat passe til mig. Jeg har tid til at male, n√•r jeg har lyst til det, tid til at g√• ture med Anton.  Jeg kan v√¶lge at g√• i skoven, eller langs vandet.  Jeg kan v√¶lge at kombinere de to.  En tur gennem skoven, ned til stejlepladsen, langs stranden til Helenekilde og s√• op ad Slugtvej, over banen og hjem til Aspevej.  Det tager ca. 1 time.  En dejlig tur som kan vandres begge veje.  Jeg har friheden til at v√¶lge, alt efter vejr og vind.  SK√ėNT!!

..vandring ved havet

Enkelte dage v√¶lger jeg at starte med yoga p√• stranden her i R√•geleje, andre dage en tur til reformer tr√¶ning.  I midten af august starter tr√¶ningen i Studie 1A i Sk√¶r√łd igen, “effektiv tr√¶ning” – virkelig effektivt! Det foreg√•r hver fredag. Er vejret godt (ikke FOR godt) bliver der ogs√• tid til en runde p√• golfbanen, n√•r jeg har lyst til det.  Jeg har det virkelig godt med at f√• r√łrt min krop tilstr√¶kkeligt, den nyder det faktisk. Alle mine dele, arme og ben fungerer som de skal. ūüôā Hovedet ved jeg ikke helt, jeg husker ikke helt s√• godt – men pyt med det.  Godt jeg har min kalender p√• min iphone siger jeg bare! N√•h, det var bare en kort opdatering som jeg havde lyst til at dele. 
Livet er godt Рjeg lægger fremtiden i Guds hænder, det aller bedste sted den kan ligge.


1 Kommentar

anne · 2. august 2019 kl. 19:43

Virker dette mon – at efterlade en kommentar – det fors√łger jeg at finde ud af…

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *