Jeg fik dummet mig lidt når jeg skulle optage den seneste video. Jeg havde ikke taget højde for sollyset som kom, og gjorde optagelsen meget mørk i den ene side. Så hele den video kunne jeg ikke bruge til noget. Det var ellers en flot vinge jeg fik lavet.

Nu har jeg optaget en ny video med vingen på højre side og nogle andre detaljer jeg har lavet i dag. Vingerne ser en hel del mørkere ud end de er i virkeligheden. Dette er en meget enkel måde at lave vinger på – og jeg synes det fungerer meget godt.

Archangel Raphael – the wings…

Næste gang vil jeg fortsætte med at male ansigt og hænder. Det glæder jeg mig til!

I morgen er det skærtorsdag – jeg ønsker jer alle en glædelig påske.

Kærligste hilsner

Anne-Marie


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *