Det ser ud til at vi alle skal vende os til at ingenting er som før. Dette er en ny tid, som fører til forandringer vi ikke har kunnet forestille os.

Selvfølgelig gælder det også på mit lille område – ikonmaling. Forårets undervisning i ikonmaling er blevet aflyst, og jeg ved ikke helt hvornår eller om, den bliver genoptaget i gammel skikkelse. Det vil tiden vise.

Som tingene er nu har jeg besluttet mig for at tilbyde undervisning med kun 2 deltagere på holdet til dem som skulle have været på kursus i marts og april. På den måde skulle det være muligt at holde afstand… Email er sendt ud til de berørte deltagere. Uge nr. 19 og 24 er allerede optaget. Der undervises som sædvanligt fra onsdag til søndag. (torsdag til søndag for dem på holdet i marts som nåede 1 dag).

Jeg er gået i gang med online undervisning, foreløbig har jeg nået 10 afsnit, og det er helbredelsens engel, ærkeenglen Rafael, jeg viser hvordan man kan male. Det er gratis for alle at følge.

Ærkeenglen Rafael
Tetrachrom eggtempera on whitegold background

Kontakt mig endelig hvis der er spørgsmål til undervisningen!

Ikonkurset fra den 5.-9. august er lavet om. Temaet for undervisningen bliver ærkeenglen Michael.Her er der stadig 1 plads ledig. Årets sidste hold som er fra den 11.-15. november er fyldt op.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *