Det ser ud til at vi alle skal vende os til at ingenting er som f√łr. Dette er en ny tid, som f√łrer til forandringer vi ikke har kunnet forestille os.

Selvf√łlgelig g√¶lder det ogs√• p√• mit lille omr√•de – ikonmaling. For√•rets undervisning i ikonmaling er blevet aflyst, og jeg ved ikke helt hvorn√•r eller om, den bliver genoptaget i gammel skikkelse. Det vil tiden vise.

Som tingene er nu har jeg besluttet mig for at tilbyde undervisning med kun 2 deltagere p√• holdet til dem som skulle have v√¶ret p√• kursus i marts og april. P√• den m√•de skulle det v√¶re muligt at holde afstand… Email er sendt ud til de ber√łrte deltagere. Uge nr. 19 og 24 er allerede optaget. Der undervises som s√¶dvanligt fra onsdag til s√łndag. (torsdag til s√łndag for dem p√• holdet i marts som n√•ede 1 dag).

Jeg er g√•et i gang med online undervisning, forel√łbig har jeg n√•et 10 afsnit, og det er helbredelsens engel, √¶rkeenglen Rafael, jeg viser hvordan man kan male. Det er gratis for alle at f√łlge.

Ærkeenglen Rafael
Tetrachrom eggtempera on whitegold background

Kontakt mig endelig hvis der er sp√łrgsm√•l til undervisningen!

Ikonkurset fra den 5.-9. august er lavet om. Temaet for undervisningen bliver ærkeenglen Michael.Her er der stadig 1 plads ledig. Årets sidste hold som er fra den 11.-15. november er fyldt op.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *