At male St. Peter er den sidste opgave i det andet semester i den undervisning jeg f√łlger p√• https://iconographytoday.com hvor George Kordis underviser. Det er ikke spor nemt… men virkelig l√¶rerigt!!

Jeg startede med at tegne ikonen, som jeg gerne ville have den skulle se ud, men jeg har ændret en del undervejs, specielt når jeg er kommet til ansigtet.

Her har jeg begyndt at male, og har lagt proplasmos p√• t√łjet og begyndt p√• baggrunden.

St. Peter
St. Peter, the first layers.

Efter flere dagers arbejde er jeg nået fram til denne udgave af St. Peter, som endnu er langt fra ferdig.

St. Peter work in progress

Jeg har her lavet ansigtet helt om – fra mit udgangspunkt, jeg synes han nu ser lidt mildere ud – og det kan jeg godt li’ Jeg er stadig fuld af fortr√łstning – og t√¶nker det nok skal blive godt. P√• et tidspunkt fjernede jeg helt det ansigt jeg var i gang med, s√• det var en fin √łvelse, at se om jeg kunne finde ud af at blande den samme hudfarve en gang til. Det kunne jeg godt, og jeg kunne ogs√• give ham det udtryk jeg gerne ville .

Nu er det blevet m√łrkt udenfor, og jeg vil give mig selv fri resten af denne 2. dag i 2021.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *