Nu er det s√• bare ansigtets og h√¶ndernes lysninger, kunne man fristes til at t√¶nke…

Men jeg VED at det er virkelig ikke ‚Äúbare lige‚ÄĚ. En ting er at blande den rigtige farve, det n√¶ste er at blande den rigtige farve i den rigtige konsistens, alts√• forholdet mellem √¶g, vand og pigment – det er herligt med udfordringer. Den st√łrste udfordring er muligvis at l√¶gge lysningerne de rigtige steder, for st f√• det rigtige udtryk. Nu er jeg midt i denne proces, og synes jeg n√¶sten er f√¶rdig med ansigtet, men jeg ved at George Kordis forlanger en hel del mere…

Nu lader jeg St.Peter hvile til i morgen.

St.Peter, work in progress

..og jeg glæder mig til at komme videre!


4 Kommentarer

Wenche H√łidal · 4. januar 2021 kl. 17:17

Han blir nydelig…..for en jobb du gj√łr!

    anne · 4. januar 2021 kl. 18:59

    Takk kjære Wenche!

Marie Ek Lipanovska · 4. januar 2021 kl. 21:07

Så fin och vänlig han ser ut. Kram <3

    anne · 12. januar 2021 kl. 16:37

    Tak kjære Marie Рja, jeg synes det blev godt.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *