Nu er det sĂĄ bare ansigtets og hændernes lysninger, kunne man fristes til at tænke…

Men jeg VED at det er virkelig ikke “bare lige”. En ting er at blande den rigtige farve, det næste er at blande den rigtige farve i den rigtige konsistens, altsĂĄ forholdet mellem æg, vand og pigment – det er herligt med udfordringer. Den største udfordring er muligvis at lægge lysningerne de rigtige steder, for st fĂĄ det rigtige udtryk. Nu er jeg midt i denne proces, og synes jeg næsten er færdig med ansigtet, men jeg ved at George Kordis forlanger en hel del mere…

Nu lader jeg St.Peter hvile til i morgen.

St.Peter, work in progress

..og jeg glæder mig til at komme videre!


4 Comments

Wenche Høidal · januar 4, 2021 at 5:17 pm

Han blir nydelig…..for en jobb du gjør!

    anne · januar 4, 2021 at 6:59 pm

    Takk kjære Wenche!

Marie Ek Lipanovska · januar 4, 2021 at 9:07 pm

Så fin och vänlig han ser ut. Kram <3

    anne · januar 12, 2021 at 4:37 pm

    Tak kjære Marie – ja, jeg synes det blev godt.

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: