Den har været så utrolig længe undervejs, har stået standby i et år tror jeg Рeller er det mere? Jeg ved ikke helt hvorfor, men sandsynligvis er det fordi jeg ikke var helt tilfreds med min tegning, og at jeg ikke helt kunne bestemme mig for hvilke farver jeg skulle vælge. Nu har jeg valgt, og alligevel har jeg lavet det hele om igen undervejs!

Jesus og den samaritanske kvinde ved Sykars br√łnd

Den er kun i sin sp√¶de begyndelse – men det er ganske l√¶rerigt at selv f√łlge hele processen, ved at gemme billeder undervejs. Det er ogs√• ganske afsl√łrende, det er jo rigtig meget som ikke ser specielt godt ud. Men jeg har tillid til at det nok skal ende godt. Det g√łr det som regel jo, s√• forts√¶ttelse f√łlger…

Det har v√¶ret et helt fantastisk vejr i dag, efter min morgenmeditation gik jeg en tur i det smukke vejr med Anton, inden jeg gik i gang med ikonmaleriet. I morgen venter en ny dag – og jeg skal videre med denne ikon.. og kikke lidt n√łjere p√• den lange samtale de to havde.

Tak kære Gud for mit gode liv.


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 1. februar 2021 kl. 18:04

Vad underbart att du plockat upp den igen. Jag ser verkligen framemot att se hur den utvecklar sig. Jag älskar den berättelsen. Det kommer helt garanterat att bli en underbar ikon. Lycka till . Kram <3<3<3

    anne · 1. februar 2021 kl. 18:07

    Tak k√¶reste Marie- din kommentar gj√łr mig glad. Mit opgave er at i ikonen viderebringe det smukke budskab som m√łdet gav os‚̧ԳŹ

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *