Den har været sĂĄ utrolig længe undervejs, har stĂĄet standby i et ĂĄr tror jeg – eller er det mere? Jeg ved ikke helt hvorfor, men sandsynligvis er det fordi jeg ikke var helt tilfreds med min tegning, og at jeg ikke helt kunne bestemme mig for hvilke farver jeg skulle vælge. Nu har jeg valgt, og alligevel har jeg lavet det hele om igen undervejs!

Jesus og den samaritanske kvinde ved Sykars brønd

Den er kun i sin spæde begyndelse – men det er ganske lærerigt at selv følge hele processen, ved at gemme billeder undervejs. Det er ogsĂĄ ganske afslørende, det er jo rigtig meget som ikke ser specielt godt ud. Men jeg har tillid til at det nok skal ende godt. Det gør det som regel jo, sĂĄ fortsættelse følger…

Det har været et helt fantastisk vejr i dag, efter min morgenmeditation gik jeg en tur i det smukke vejr med Anton, inden jeg gik i gang med ikonmaleriet. I morgen venter en ny dag – og jeg skal videre med denne ikon.. og kikke lidt nøjere pĂĄ den lange samtale de to havde.

Tak kære Gud for mit gode liv.


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · februar 1, 2021 kl. 6:04 pm

Vad underbart att du plockat upp den igen. Jag ser verkligen framemot att se hur den utvecklar sig. Jag älskar den berättelsen. Det kommer helt garanterat att bli en underbar ikon. Lycka till . Kram <3<3<3

    anne · februar 1, 2021 kl. 6:07 pm

    Tak kæreste Marie- din kommentar gjør mig glad. Mit opgave er at i ikonen viderebringe det smukke budskab som mødet gav os❤️

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d