St.Photine

Det virker som om ikonen har været årevis undervejs. Jeg tvivler ind i mellem på om den nogensinde bliver færdig. Hele tiden bliver jeg nødt til at rette på forskellige ting, mest vedr. kvinden. Det bliver ligesom aldrig godt nok, og det selv om jeg ved hun langt fra er færdig. Tøjet og fødderne… hun står ikke helt fast, som jeg vil hun skal. Det er simpelthen fordi jeg ikke er dygtig nok, til at tegne det hele selv, vælge farver og udføre det, som jeg har tænkt. Det bliver hele tiden lavet om undervejs – og sat væk…

Og hvad siger Jesus til kvinden – til mig? “Tag din plads, vi er alle Guds børn, jeg er din bror og du er perfekt som du er”. Tak for det kære Jesus. Jeg VIL tro det.

Nu har jeg i lang tid haft problemer med denne hjemmeside, den vil ikke laste mine billeder op. Jeg ved ikke hvad årsagen er, men jeg nægter at opgive. (jeg tror jeg er for gammel til at rode med hjemmesider selv)

Nu bliver ikonen igen sat lidt til side, indtil jeg ved hvor jeg skal fortsætte. Hun skal lysnes, Photine, og have et hvidt slør, vi får se hvordan det bliver!

Nyd dagen!


3 Kommentarer

Janne Nielsen · 21. marts 2021 kl. 11:10

Kære Anne. Det er så smukt, så smukt. Hvem ville ikke vakle lidt på fødderne foran Jesus? mvh. Janne

    anne · 21. marts 2021 kl. 14:29

    Kære Janne! Åh, hvor bliver jeg glad, jeg var lige ved at miste modet…
    Tusen takk!!

Marie Ek Lipanovska · 26. marts 2021 kl. 23:21

Jag ser framemot att se den när den blir färdig. /Marie

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *