Jeg har nettop undervist i 4 dage – med en enkelt elev. Igen var ønsket Maria i forbøn, det er en af mine mest populære ikoner. For 3 uger siden blev min seneste udgave solgt, og jeg begyndte straks på en ny. Det er denne ikon jeg nu er ved at gøre færdig.

Jeg mangler at bestemme mig for om der skal hvidguld eller alm. bladguld på glorien, og om baggrunden måske skal laves om. Det vil jeg sove på tror jeg.

Det  har været 4 dejlige undervisningsdage, skønt med en så dedikeret deltager! Tak Marita for at du kom helt fra Færøerne for at male din 3. ikon!!

Til lykke til  Marita med den nye flotte ikon!

Kategorier: Icons

1 Kommentar

Marie Ek Lipanovska · 11. september 2021 kl. 22:14

Så vacker! ❤️

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *