Det har været sĂĄ stille i lang tid pĂĄ min blog. Først og fremmest skyldes det at jeg har “fornyet” hele min it-park. Det er i sig selv en smule skræmmende, for jeg er jo ikke nogen ørn til det her…

Men nu er det gjort, og jeg mĂĄ se at komme i gang med lidt nyt her pĂĄ siden.

Jeg har haft et anderledes efterår end på længe. Det skyldes jo at jeg ikke har tilbud kursus i ikonmaling, sådan som jeg har gjort de sidste mange år. Til gengæld har jeg haft mange hyggelige dage med eneundervisning, og det passer mig rigtig godt. Jeg er så glad for jeg traf den beslutning.

Men, så kom Corona i vejen. Sandsynligvis er jeg blevet smittet ved vor Gospelgudstjeneste, som rigtig mange andre. Det er nu 14 dage siden, og 1 uge er det siden jeg blev testet positiv. For at være helt ærlig, så har jeg været lidt bange en gang i mellem, jeg er ikke vaccineret, og har hørt enkelte skrækhistorier om hvor galt DET kan gå. Men der har i virkeligheden IKKE været nogen grund til bekymring. Jeg har været spændt på hvor længe det ville vare, alt er jo helt uvidst. Symptomerne har været milde, ingen høj feber, en del hoste og snot.. og generel udmattelse.Men nu, nu går det fremad!!

Jeg er i gang med en ny skytsengel, den vil jeg vise jer nĂĄr jeg har kommet lidt længre med den…

Jeg ønsker jer alle en god december måned, pas på jer selv og hinanden!!


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 7. december 2021 kl. 13:45

Vad fint att höra ifrån dig igen Anne-Marie. <3 Jag har saknat dina inlägg.
Jag ser framemot att se din nya skyddsängel och att du blir frisk snart igen. Får jag be för dig?
Vilken underbar bild. Vem har mĂĄlat den?

Kram,
Marie

Janne Nielsen · 9. december 2021 kl. 0:03

Kære Anne.
Du ønskes held og lykke med at komme helt til kræfter til en forhåbentlig Glædelig Jul.
Også jeg ville gerne høre om billedet.
Kærlig hilsen Janne

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *