Det har v√¶ret s√• stille i lang tid p√• min blog. F√łrst og fremmest skyldes det at jeg har “fornyet” hele min it-park. Det er i sig selv en smule skr√¶mmende, for jeg er jo ikke nogen √łrn til det her…

Men nu er det gjort, og jeg må se at komme i gang med lidt nyt her på siden.

Jeg har haft et anderledes efterår end på længe. Det skyldes jo at jeg ikke har tilbud kursus i ikonmaling, sådan som jeg har gjort de sidste mange år. Til gengæld har jeg haft mange hyggelige dage med eneundervisning, og det passer mig rigtig godt. Jeg er så glad for jeg traf den beslutning.

Men, s√• kom Corona i vejen. Sandsynligvis er jeg blevet smittet ved vor Gospelgudstjeneste, som rigtig mange andre. Det er nu 14 dage siden, og 1 uge er det siden jeg blev testet positiv. For at v√¶re helt √¶rlig, s√• har jeg v√¶ret lidt bange en gang i mellem, jeg er ikke vaccineret, og har h√łrt enkelte skr√¶khistorier om hvor galt DET kan g√•. Men der har i virkeligheden IKKE v√¶ret nogen grund til bekymring. Jeg har v√¶ret sp√¶ndt p√• hvor l√¶nge det ville vare, alt er jo helt uvidst. Symptomerne har v√¶ret milde, ingen h√łj feber, en del hoste og snot.. og generel udmattelse.Men nu, nu g√•r det fremad!!

Jeg er i gang med en ny skytsengel, den vil jeg vise jer n√•r jeg har kommet lidt l√¶ngre med den…

Jeg √łnsker jer alle en god december m√•ned, pas p√• jer selv og hinanden!!


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 7. december 2021 kl. 13:45

Vad fint att höra ifrån dig igen Anne-Marie. <3 Jag har saknat dina inlägg.
Jag ser framemot att se din nya skyddsängel och att du blir frisk snart igen. Får jag be för dig?
Vilken underbar bild. Vem har målat den?

Kram,
Marie

Janne Nielsen · 9. december 2021 kl. 0:03

Kære Anne.
Du √łnskes held og lykke med at komme helt til kr√¶fter til en forh√•bentlig Gl√¶delig Jul.
Ogs√• jeg ville gerne h√łre om billedet.
Kærlig hilsen Janne

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *