Året som gik

Om ikke mange dage, er 2021 opbrugt. Året bød på mange overraskelser og på megen lærdom. Jeg blev overrasket over at frygten fik lov til at få så meget fat i hele verden. Jeg besluttede mig for at lære, ikke at lade frygten få tag i mig, ikke at lade mig skræmme og at stå fast. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har min ikonverden at fordybe mig i, her er masser af trøst og opmuntring at hente.

Nye lyse tider på vej

Kun to ikonkurser blev gennemført som planlagt, og ved sommertid besluttede jeg mig for at forandre min kursusvirksomhed helt. Resten af året tilbød jeg kun eneundervisning, og det har virkelig været godt, en tiltrængt fornyelse vil jeg sige. Det har givet mig rum til at udforske hvordan og hvor ofte denne undervisning skulle finde sted. Kodeordet blev balance. Der skal være mere balance i forholdet undervisning/maleri. Jeg har jo forsømt mig selv, og slet ikke fået malet det jeg har aller mest lyst til! Heldigvis forstod jeg hvad der skulle til, og det er der lavet om på nu.

Ikonmalelørdage

Jeg har besluttet at genoptage “ikonmalelørdage”. Jeg vil efter nytår lægge nogle datoer op for disse lørdage, som er et tilbud til tidligere elever som har brug for inspiration og savner et fællesskab omkring ikonmaleriet. Der er plads til 5 deltagere pr. gang, og prisen bliver et tilskud til “kaffekassen”. Du kan også benytte lejligheden til at købe nye plader og ikonfarver. Der vil ikke være decideret undervisning, men selvfølgelig hjælper vi hinanden når det er brug for det!

Nederst på min hjemmeside kan du tilmelde dig min blog, så får du en email når der er nyt fra mig.

Fra 1.april 2022 fortsætter jeg med at holde åbent galleri fra 14 – 16 hver lørdag.

Godt nyt år!

Jeg håber for os alle at vi i det nye år finder den frihed og glæde vi har savnet i 2021.

I ikonernes verden er der rig mulighed for at blive mindet om hvem vi har til at hjælpe os, hvis vi havde glemt det for en stund. Jeg føler mig uendelig og dybt priviligeret over at have mit eget lille sted til fordybelse og ikonmaleri. Det har været en kilde til at skabe endnu større tilknytning til Gud, og til at styrke min tro på vor Frelser Jesus Kristus og alle de hjælpere der er stillet til rådighed for os!!

Moder Maria har en fremtrædende plads i mit hjerte – og her i Galleri St. Helene, her i min seneste udgave:

Allerkærligste hilsner til jer alle fra

Anne-Marie

Herunder ser du Galleri St. Helenes retningslinier:


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *