Det er alt for lang tid siden jeg har tegnet og malet en helt ny ikon.

Jeg kan ikke give slip på Maria i forbøn, måske er det fordi denne ikon, bliver solgt næsten lige så hurtigt jeg kan male den. Det er ikke helt rigtigt, men det virker sådan. Nu har jeg fundet mig en lille plade, 14 x 18 cm som skal bruges til denne nye ikon.

Stregtegning Maria i forbøn

På tegningen her mangler det fine slør hun også skal have, men det kommer først på helt til sidst. Denne ikon skal have en baggrund i hvidguld har jeg bestemt mig for, inspireret af en forespørgsel…

Jeg glæder mig til at begynde på den i morgen. Det tager lang tid for mig at tegne en ikon, det kræver altså en hel del – og jeg på begynderstadiet der stadigvæk…

Nu glæder jeg mig (også) til at finde ud af hvilke farver hun kunne tænke sig, min Maria, jeg tror det bliver en MEGET lys udgave, med bund af lysgul/lysblå, lysnet til næsten hvid. Men vi får se om vi kan blive enige!

Nu begynder det så småt at blive mørkt, jeg vil give mig selv fri. Jeg er glad for jeg er så god en arbejdsgiver, som giver mig fri når jeg vil… 🙂

Kategorier: Icons

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *