De seneste par dage har jeg gjort 18 nye plader klar, nogle med papir og resten med gesso. Denne gang har jeg lavet gessoen med mindre lim, så slibearbejdet skulle blive nemmere. Det er ok, så længe jeg ikke skal vandforgylde på pladerne, så kan gessoen ikke være for blød…

Nu har jeg så plader i lang tid fremover tror jeg nok. Det er i alle fald en skøn fornemmelse med alle de klare plader som bare venter på at få nogle farver på sig!

Og pladerne med papir var knapt tørre før jeg gik i gang med endu en Maria i forbøn. Det føltes så tomt når den sidste Maria blev pakket ned og sendt afsted til sin nye ejer, den var jo slet ikke bestemt til at skulle sælges, men det blev den altså alligevel. Jeg har kun malet et par ikoner på papir, så nu er jeg spændt på hvordan resultatet bliver. Ikke så meget udseendet på Maria, hun bliver som hun altid bliver, det er underligt, det ser ikke ud til at være noget valg for mig, hun bliver den samme hele tiden, og det kan jeg altså godt li’, hun er min helt egen. Men jeg skal lige finde ud af om den limblanding jeg brugte til at lægge papir på pladerne, har været ok. Det virker faktisk som om blandingen ikke har været stærk nok, altså med for lidt lim. Men det må komme an på en prøve. Det kan jeg bedst bedømme når ikonen er helt færdig. Tænkte egentlig at dette skulle være en lidt ældre, mere voksen udgave af Maria, men sådan skulle det så ikke være. Hun har sit eget liv.

Maria venter på at blive færdig!

Jeg har haft lidt problemer (for at sige det mildt) med min hjemmeside og det at laste billeder op. Undskyld mange gange hvis det stadig bliver lastet op uden et foto som kan ses.


2 Kommentarer

Marie · 9. marts 2022 kl. 15:32

Ni är fina, du och Maria. Kram <3

wenche hoidal · 9. marts 2022 kl. 18:34

Bildene kommer fint fram til min mailadresse. Takk og hilsen fra Wenche.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *