Jeg kikkede bagpå denne ikonplade – og fandt ud af at jeg begyndte at male denne ikon i 2017. Den har siden ligget lidt gemt væk siden, jeg kunne ikke helt finde ud af hvem der skulle med til dette måltid… Det har jeg fundet ud af nu!

Måltidet

Det er en meget farverig ikon – ikke som alle de ikoner jeg har malet de sidste fem år – efter jeg har mødt George Kordis. Men jeg tænker det nok skal blive godt alligevel.

Jeg har været nødt til at “forny” alle glorier (undtaget Jesus’) – de var belagt med hvidguld, af en dårlig kvalitet tænker jeg – de var næsten alle sammen blevet meget mørke, som sølv der oxyderer. I morgen vil jeg arbejde videre med ansigterne, de er alle sammen meget forskellige, jeg kan godt li de er kommet frem “ved egen hjælp”! Enkelte deltagere er MEGET unge, måske var det også sådan det var den gang. Det tænker jeg.

Jeg glæder mig til at dække bordet, og til at lægge en pæn dug på!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *