Maltidet6
I dag blev 4 nye ansigter tilføjet

Det er virkelig spændende arbejde det her. Jeg ved jo ikke hvem som er hvem endnu. Jeg husker ikke helt alle navne på de forskellige disciple, men jeg venter på at finde ud af hvem som er hvem… Jeg ved nu at Johannes er nr. 3 til højre for Jesus. De andre kommer nok senere. I morgen skal jeg koncentrere mig om at give alle færdige ansigter hår og skæg som passer til.

Nu er det nok for i dag.

God weekend til alle!


2 Kommentarer

Janne Nielsen · 3. april 2022 kl. 14:09

Kære Anne. Jeg synes, det er et spændende projekt, du er i gang med. Jeg bemærker. at du har bevarer 12 personer til bords omkring Jesus. Så jeg venter på navnene. Hvem har forladt bordet til fordel for Maria Magdalene?
Troede først det måtte være Judas. Men jeg synes, du kan være godt tilfreds med hans ansigt. Det udtrykker alt, hvad jeg kan forestille mig om ham.

    anne · 5. april 2022 kl. 12:00

    Hej Janne! Tak for din kommentar. Jeg er ikke sikker på at der er nogen som har forladt bordet, måske er der nogle som ikke er kommet endnu?Tiden vil vise om jeg bliver klar over alles navne.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *