12deltagere
Nu er de 12 ansigter næsten færdige…

Det sidste stykke tid har jeg dagligt arbejdet med denne store ikon. Alle ansigter er snart færdige, jeg skal rette på enkelte ting, og i morgen begynder jeg på hænder og de 2 fødder, der er stadig virkelig meget at foretage sig her ved bordet inden den bliver færdig.

Jeg tænker det er Martha som er på vej ind i forsamlingen for at servere mad. Men jeg er ikke helt sikker, det er i alle fald en kvinde.

Det vil snart vise sig hvem….


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 8. april 2022 kl. 10:59

Det kanske är Moder Maria som håller ett vakande öga på de församlade 🙂
Kram

    anne · 12. april 2022 kl. 12:30

    Du har helt ret Marie – Det selvfølgelig Maria, Jesu Mor som kommer ind.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *