12deltagere
Nu er de 12 ansigter næsten færdige…

Det sidste stykke tid har jeg dagligt arbejdet med denne store ikon. Alle ansigter er snart færdige, jeg skal rette på enkelte ting, og i morgen begynder jeg på hænder og de 2 fødder, der er stadig virkelig meget at foretage sig her ved bordet inden den bliver færdig.

Jeg tænker det er Martha som er på vej ind i forsamlingen for at servere mad. Men jeg er ikke helt sikker, det er i alle fald en kvinde.

Det vil snart vise sig hvem….


2 Comments

Marie Ek Lipanovska · april 8, 2022 at 10:59 am

Det kanske är Moder Maria som håller ett vakande öga på de församlade 🙂
Kram

    anne · april 12, 2022 at 12:30 pm

    Du har helt ret Marie – Det selvfølgelig Maria, Jesu Mor som kommer ind.

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: