13 deltagere

Jeg tænker jeg nærmer mig slutningen, jeg har rettet en del fejl, lavet nogle forbedringer hvor det var nødvendig og personen til venstre i billedet er på vej ind. Det er endnu en kvinde. Jeg er blevet inspireret af en bog jeg er i gang med at læse: De skjulte ledere af Marianne Aagaard Skovmand. Hun skriver bl.a.: “Op gennem kirkens historie er kvinder blevet tvunget i baggrunden. Generation efter generation er det blevet fortalt, at det var mænd, der skulle stå i spidsen for kirken, og at kvinden skulle holde sig i baggrunden. Men kvinderne spillede en langt større rolle i den tidlige kristendom, end traditionen siger.” Hvor er det godt at læse denne bog, og hvor er jeg glad for at jeg har inviteret flere kvinder med til dette måltid.

Der mangler stadig nogle hænder, som jo også er meget vigtige. På dette stadie er der ikke mange færdige hænder at se, men det kommer meget snart.


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 11. april 2022 kl. 14:33

Visst är det så att kvinnorna spelade en väldigt viktig roll. Så här står det i Lukasevangeliet 8:1-3, Bibel 2000

“Därefter vandrade han från stad till stad och från by till by och förkunnade budskapet om Guds rike. Med honom följde de tolv och några kvinnor som hade blivit botade från onda andar och från sjukdomar: Maria, hon från Magdala, som sju demoner hade farit ut ur, Johanna, hustru till Herodes förvaltare Kusas, Susanna och många andra, som alla hjälpte dem med sina tillgångar.”

Maria från Magdala, Johanna, Susanna och många andra. Alla hjälpte dem Jesus med sina tillgångar.

Kram
Marie

    anne · 12. april 2022 kl. 12:32

    Tak kære Marie for dine reflektioner, som gør mig klogere på hele dette emne – kvinderne i Jesu liv. Vigtigere end nogen sinde virker det som!

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *