At v√¶re 13 til bord “plejer” ikke at v√¶re optimalt. Ikke desto mindre bliver der 13 til bords ved dette m√•ltid som blev indtaget ved p√•sketid.

Maria, Jesu mor har jeg tilf√łjet som den 13. deltager, hun ses ud til venstre. Det var ikke helt nemt for mig at fors√łge at f√• hende til at v√¶re en √¶ldre dame, jeg plejer jo altid at male Maria med det lille jesusbarn, men dette foreg√•r jo n√•r hendes s√łn er over 40 √•r. S√• jeg har pr√łvet s√• godt jeg kan at male hende noget √¶ldre, og jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg har malet i 7 timer i tr√¶k i dag, og det kan n√¶sten ikke ses t√¶nker jeg, for ved f√łrste √łjekast ligner det jo billedet fra i g√•r. Jeg troede jeg skulle f√• lavet h√¶nderne f√¶rdige, men det har jeg ikke n√•et endnu. Jeg har jo ogs√• en dag tilbage i at f√• ikonen f√¶rdig, jeg skal bare st√• tidligt op i morgen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *