At være 13 til bord “plejer” ikke at være optimalt. Ikke desto mindre bliver der 13 til bords ved dette mĂĄltid som blev indtaget ved pĂĄsketid.

Maria, Jesu mor har jeg tilføjet som den 13. deltager, hun ses ud til venstre. Det var ikke helt nemt for mig at forsøge at få hende til at være en ældre dame, jeg plejer jo altid at male Maria med det lille jesusbarn, men dette foregår jo når hendes søn er over 40 år. Så jeg har prøvet så godt jeg kan at male hende noget ældre, og jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg har malet i 7 timer i træk i dag, og det kan næsten ikke ses tænker jeg, for ved første øjekast ligner det jo billedet fra i går. Jeg troede jeg skulle få lavet hænderne færdige, men det har jeg ikke nået endnu. Jeg har jo også en dag tilbage i at få ikonen færdig, jeg skal bare stå tidligt op i morgen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *