Jeg har besluttet mig for at holde et sommerkursus fra onsdag den 6. juli til og med søndag den 10. juli 2022. Kurset er for begyndere og for dig som har malet en ikon eller to. Ikonen vi skal male er ærkeenglen Uriel – Lysets Engel.

Jeg er om få dage på vej til Patmos – Lysets Ø, og her vil jeg forberede oplægget til sommerens kursus. Jeg vil bruge noget af tiden til at tegne ærkeenglen og også få malet en foreløbig udgave af den ikon vi skal male. Undervisningen vil foregå sådan, at jeg ”maler for”, så processen kan ses på nært hold. Der er selvfølgelig plads til at du kan vælge dine egne farver og udtryk (det med udtrykket kommer helt af sig selv).

Ikonen bliver malet i ægtempera, på en kridtbehandlet lindetræs plade. Vi vil male i tetrachrome, dvs. ved brug af kun 4 farver, titaniumhvid, oxydgul, engelsk rød og mars sort. Et eksempel på en engel malet i tetrachrome kan du se her:

Skytsengel malet i tetrachrome

Som jeg altid plejer, vil dagen starte med en kort meditation og bøn. Hver dag begynder vi kl. 10.00 og afbrudt af frokostpause fortsætter vi til kl. 16.00. Prisen for kurset er kr. 3.500 og det er inklusive alle kursusmaterialer. Du skal dog medbringe dine egne pensler og tegnegrej.

Skulle du være interesseret i at deltage så send mig en mail eller SMS (40106630) for at få nærmere oplysninger om tilmelding.

Måske ses vi til sommerkursus!


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: