Jeg har besluttet mig for at holde et sommerkursus fra onsdag den 6. juli til og med s√łndag den 10. juli 2022. Kurset er for begyndere og for dig som har malet en ikon eller to. Ikonen vi skal male er √¶rkeenglen Uriel – Lysets Engel.

Jeg er om f√• dage p√• vej til Patmos – Lysets √ė, og her vil jeg forberede opl√¶gget til sommerens kursus. Jeg vil bruge noget af tiden til at tegne √¶rkeenglen og ogs√• f√• malet en forel√łbig udgave af den ikon vi skal male. Undervisningen vil foreg√• s√•dan, at jeg ‚ÄĚmaler for‚ÄĚ, s√• processen kan ses p√• n√¶rt hold. Der er selvf√łlgelig plads til at du kan v√¶lge dine egne farver og udtryk (det med udtrykket kommer helt af sig selv).

Ikonen bliver malet i √¶gtempera, p√• en kridtbehandlet lindetr√¶s plade. Vi vil male i tetrachrome, dvs. ved brug af kun 4 farver, titaniumhvid, oxydgul, engelsk r√łd og mars sort. Et eksempel p√• en engel malet i tetrachrome kan du se her:

Skytsengel malet i tetrachrome

Som jeg altid plejer, vil dagen starte med en kort meditation og b√łn. Hver dag begynder vi kl. 10.00 og afbrudt af frokostpause forts√¶tter vi til kl. 16.00. Prisen for kurset er kr. 3.500 og det er inklusive alle kursusmaterialer. Du skal dog medbringe dine egne pensler og tegnegrej.

Skulle du være interesseret i at deltage så send mig en mail eller SMS (40106630) for at få nærmere oplysninger om tilmelding.

Måske ses vi til sommerkursus!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *