Velkommen til ikonkursus fra den 8. – 12. juli 2023

Maria i forb√łn – sommerkursus i Tisvildeleje

Igen i år vil jeg afholde et sommerkursus i Galleri St. Helene.  Det bliver et kursus over 5 dage, hver dag fra kl. 10-16.  Vi holder en frokostpause midt på dagen.

Begynderkursus

Dette er et kursus for begyndere Рeller for dig som har malet en ikon eller to.  Vi maler på en gessobehandlet lindetræs plade som er 21 x 26 cm stor.  Du lærer at male i æg tempera, fortrinsvis ved brug af kun 4 farver.  Mit oplæg til kurset er som vist her ovenfor, men jeg opfordrer deldtageren til  selv at tegne sin ikon inden kursets start.  Jeg vejleder dig i det!

Der er max 5 deltagere på dette kursus, så bliver der tid til alle!

Pris og tilmelding

Prisen for kurset er kr. 3.500 inklusive alle materialer (undtagen pensler). Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 1000 i depositum til mobilepay 40106630.¬† Restbel√łbet betales en uge inden kursets start.

Jeg serverer kaffe eller te, samt frugt og lidt s√łdt i l√łbet af dagen.¬†¬†

Jeg gl√¶der mig til at m√łde dig!

Har du brug for yderlige information er du velkommen til at ringe på 40106630!

Kategorier: Ikonkursus

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *