I påskedagene har jeg arbejdet videre på min lille Maria ikon, som er 14 x 18 cm stor, den jeg kalder Maria i forbøn. Det er også den som er temaets for sommerens kursus. Jeg ville igen prøve om jeg ikke kunne få et nogenlunde resultat ved at bruge sølv på hele baggrunden.

Jeg ved ikke helt hvor heldig jeg har været med det sølv, men vi får se, når det hele er tørret og jeg måske tør pudse lidt på sølvet med noget bomuldsvat… Jeg har nu lavet en guldglorie ovenpå sølvet, det blev ok.

Nu mangler jeg de sidste lysninger i ansigtet og så lave hænderne færdige. Hun har fået sit fine hvide slør…

Jeg har ind i mellem tegnet videre på en bebudelses ikon. Maria er færdig men jeg er stadig ikke helt tilfreds med Gabriel. Det tager lang tid for mig at tegne, det kan ikke blive perfekt, men jeg arbejder på det ….

Alt er godt. Foråret er virkelig kommet – nu tror jeg frosten endelig har sluppet sit tag. En pragtfuld tid vi nu går i møde!

Knus og kærlighed

Anne-Marie


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *