Selv om det var ærkeenglen Gabriels tur, så har det sneget sig en nye mandala ind, eller er det to? Ærkeenglen er klar til at komme “ned på pladen”, men så er det at jeg ikke kunne vente med at lave et par mandalaer mere. Rod og hara chakraerne er tegnet og malet, og det er Solar Plexus og hjertechakraet også… og det tredje øje. Jeg har glædet mig til at tegne halschakraet, og den glæde ville jeg jo ikke nægte mig.

Så nu er den klar, og den blev slet ikke så værst.

Det er et tidkrævende arbejde, og jeg elsker det. Tiden forsvinder, jeg forsvinder ind i mandalaen og chakraet. Sådan virker det i alle fald.

img_3230-1

Halschakra har blå som farve og den primære funktion i halschakraet er at udtrykke din indre stemme og den du er.

Halschakraet er bindeledet mellem krop (følelser) og hoved (tanker), kommunikation, det at udtrykke sig og udtrykke sig selv (hvem er jeg) og udtrykke kreativitet. At kunne udtrykke kreativitet åbner op for at kunne tage imod, at kunne lytte til din egen intuition og guider dig til et optimalt flow (og at tage imod fra universet med lethed).

Fra dit halschakra udtrykker du din unikke stemme og kreativitet. Halschakraet er center for din klarhørelse, der gør dig i stand til at modtage intuitive budskaber i form af tanker, lyde, musik og ord.

Når halschakraet er i balance kan du frit tale din sandhed, udtrykke dit helt unikke dig og sige, hvad du føler. Men er du bange for at udtrykke dine meninger enten til dine kære eller i samfundet, så lukker du dit halschakra. Der er mange grunde til, du kan være bange for at udtrykke dig. Den mest udbredte er frygten for at blive afvist eller frygt for, at du vil såre andre menneskers følelser.

At udtrykke din intuition kræver mod. Du kan føle dig sårbar, føle dig latterliggjort eller føle dig utryg og mangle sikkerhed. Men at udtrykke din indre stemme er essentielt for at have et åbent og balanceret halschakra. Når dit halschakra er balanceret vil du føle samhørighed, føle dig kreativ og fri.

Sakset fra www.shanayatemplet.dk
Kategorier: IconsMandala

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *