Jeg er nu f√¶rdig med den f√łrste af de 4 √¶rkeengle jeg har besluttet at male her i for√•ret. √Ürkeenglen Raphael er langt om l√¶nge klar, jeg har lagt 2 sm√• zirkoner p√•, en i h√•ndchakraet og en p√• pandeb√•ndet. der er meget lidt guld p√•, kun en enkel guldkant p√• 3 sider, glorien som en streg, og s√• drysser Raphael guldst√łv ned over jorden. Helbredende str√•ler…. Ikonen er 21 x 35 cm stor, og er malet i 4 farver, hvid, mars sort, oxyd gul og engelsk r√łd.

Nu er jeg g√•et i gang med at tegne √¶rkeenglen Michael, som snart skal overf√łres til pladen.

En ny lille ikon

Maria i forb√łn

Jeg har ogs√• n√•et at lave en del om p√• denne lille Maria. Jeg havde belagt baggrunden med s√łlv, men det synes jeg ikke blev s√¶rligt godt. Siden jeg valgte ikke at efterbehandle ikonet, er baggrunden blevet oxyderet, og ikke p√• en p√¶n m√•de, som jeg havde forestillet mig. Derfor besluttede jeg mig for at l√¶gge en tynd, transparent farve p√• hele baggrunden. Det er en blanding af hvid, sort og engelsk r√łd. Nu er jeg tilfreds med det. Jeg gav ogs√• ikonen en lille guldkant hele vejen rundt. Det er en lille ikon, den m√•ler kun 14 x 18 cm.

Sommerkursus

Sommerkurset, som er fra den 3.-7- juni er nu fuldtegnet, men er du interesseret kan du komme på venteliste.

Kategorier: ikonmaling

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *