Den har været virkelig lang tid undervejs – denne min nye Rafael. Vi har været en smule uenige til at begynde med – og det er altid en interessant proces, og spændende at se hvordan ikonen “udvikler” sig. Normalt ses ærkeenglen Rafael med et spyd (eller noget lignende) i sin højre hånd. Det tegnede jeg også til en start. Men det stod hurtigt klart, at sådan skulle det ikke være. Rafael er helbredelsens engel, så det er blevet sådan at den holder sin hånd op med håndfladen mod beskueren, og i hånd chakraet vil jeg placere en smykkesten. Muligvis vil der til sidst blive lagt stråler ud fra hånden i bladguld. Vi får se.

Sådan ser den ud i dag. Der har også været en smule uenighed vedrørende vingerne. Jeg har jo lært at engle (ikonengle) ALDRIG har hvide vinger. Men det gik slet, slet ikke med de meget mørkere vinger jeg var begyndt på. Så nu arbejder jeg videre på mit projekt, hvor bundfarven er blevet lyseblå – og det falder i god jord.

Nu skal jeg “reparere” hånden som jeg måtte male over, og lave glorien færdig. Det bliver helt sikkert godt – til sidst!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *