i 2024 vil jeg afholde et sommerkursus i Galleri St. Helene.  Det bliver et kursus over 5 dage, fra den 3.- 7. juli, hver dag fra kl. 10-16.  Vi holder en frokostpause midt på dagen.

Begynderkursus

Dette er et kursus for begyndere ‚Äď eller for dig som har malet en ikon eller to.  Vi maler p√• en gessobehandlet lindetr√¶s plade som er 21 x 26 cm stor.  Du l√¶rer at male i √¶g tempera, fortrinsvis ved brug af kun 4 farver.  Mit opl√¶g til kurset er som vist her nedenfor, men jeg opfordrer deldtageren til  selv at tegne sin ikon inden kursets start.  Jeg vejleder dig i det!

Der er max 5 deltagere på dette kursus, så bliver der tid til alle!

Pris og tilmelding

Prisen for kurset er kr. 3.500 inklusive alle materialer (undtagen pensler). Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 1000 i depositum til mobilepay 40106630.  Restbel√łbet betaler en uge inden kursets start.

Jeg serverer kaffe eller te, samt frugt og lidt s√łdt i l√łbet af dagen.  

Jeg gl√¶der mig til at m√łde dig!

Har du brug for yderlige information er du velkommen til at skrive eller ringe på 40106630!

Kategorier: Ikonkursus

3 Kommentarer

Vibe · 3. november 2023 kl. 19:46

Hej Anne
Jeg kunne godt være interesseret i dit ikon kursus , men har aldrig malet rigtig
Hvad tænker du ? Vil jeg få noget ud af et kursus hos dig
Mvh Vibe

  anne · 3. november 2023 kl. 22:19

  Hej Vibe,
  Som skrevet er kurset for begyndere, så jeg tænker helt sikkert du vil få udbytte af det!
  Det er i alle fald min erfaring Рingen går tomhændet hjem!
  Fred i dit, mit og alles hjerter,
  Anne-Marie

Klaus K√ľhle · 25. november 2023 kl. 11:20

Hej.
Du skriver, at dit oplæg til kurset er ovenstående ikonmaleri. Vil det sige, at alle deltagere skal male dette, eller kan man male et helt andet? Jeg er nemlig interesseret i at male en Jesus ikon, inspireret af St Catherine ikonen.
Mvh. Klaus.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *