i 2024 vil jeg afholde et sommerkursus i Galleri St. Helene.  Det bliver et kursus over 5 dage, fra den 3.- 7. juli, hver dag fra kl. 10-16.  Vi holder en frokostpause midt på dagen.

Begynderkursus

Dette er et kursus for begyndere – eller for dig som har malet en ikon eller to.  Vi maler pĂĄ en gessobehandlet lindetræs plade som er 21 x 26 cm stor.  Du lærer at male i æg tempera, fortrinsvis ved brug af kun 4 farver.  Mit oplæg til kurset er som vist her nedenfor, men jeg opfordrer deldtageren til  selv at tegne sin ikon inden kursets start.  Jeg vejleder dig i det!

Der er max 5 deltagere pĂĄ dette kursus, sĂĄ bliver der tid til alle!

Pris og tilmelding

Prisen for kurset er kr. 3.500 inklusive alle materialer (undtagen pensler). Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 1000 i depositum til mobilepay 40106630.  Restbeløbet betaler en uge inden kursets start.

Jeg serverer kaffe eller te, samt frugt og lidt sødt i løbet af dagen.  

Jeg glæder mig til at møde dig!

Har du brug for yderlige information er du velkommen til at skrive eller ringe pĂĄ 40106630!

Kategorier: Ikonkursus

2 Kommentarer

Vibe · november 3, 2023 kl. 7:46 pm

Hej Anne
Jeg kunne godt være interesseret i dit ikon kursus , men har aldrig malet rigtig
Hvad tænker du ? Vil jeg få noget ud af et kursus hos dig
Mvh Vibe

  anne · november 3, 2023 kl. 10:19 pm

  Hej Vibe,
  Som skrevet er kurset for begyndere, så jeg tænker helt sikkert du vil få udbytte af det!
  Det er i alle fald min erfaring – ingen gĂĄr tomhændet hjem!
  Fred i dit, mit og alles hjerter,
  Anne-Marie

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d