Jeg har arbejdet på ærkeenglen Rafael i flere uger. Det har været en fryd at male Rafael – og englen har undervejs været med til at bestemme hvordan den skal fremstå.

Den er lige blevet helt færdig, med inskriptioner som det sidste jeg lavede. Og til stor glæde – er den blevet solgt, faktisk inden den var heelt færdig! Ofte er det sådan at jeg kan have lidt svært ved at skille mig af med mine ikoner, men det er jo egentlig noget pjat. Der er nogle få af mine ikoner jeg ALDRIG vil skille mig af med, men dette er ikke en af dem….

Så hvad gør man så? Der er ikke andet agt gøre en at starte forfra. Så jeg har nu tegnet en ny Rafael, en lille smule anderledes en denne. Og jeg glæder mig til at begynde at male den. Jeg har allerede fået den “lagt ned” på min fine plade, så jeg er klar til at male i morgen.

Nogle nye plader i denne størrelse, som er 21 x 35 cm, er på vej. Jeg har besluttet at male alle de 4 ærkeengle i samme størrelse, så jeg kan have dem samlet. Det glæder jeg mig til! Skønt at have sådan et projekt, jeg er heldig.

Glædelig 1. søndag i advent!


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *