Det var egentlig ikke meningen Рat jeg skulle male i dag.  Jeg skulle jo bruge dagen til at fylde pigmenter i små bokse og lave 3 nye farveskrin.  Men så havde jeg jo glemt alle boksene opdagede jeg når jeg kom op til Aspevej.  Javel.  Så var det vel ikke det jeg skulle.

Guds altsende

Jeg har funderet l√¶nge og grundigt over min nye ikon.¬† Det er som om den viser et skema over min “barnetro”.¬† Det er ikke en ikon som er s√¶rligt kendt.¬† Mest af alt fordi Gud er afbildet som en gammel mand med hvidt sk√¶g.¬† I gr√¶sk ikonografi findes denne ikon vist ikke overhovedet.¬† De fleste ikoner af denne type er russiske og¬†fra 1700 tallet.

Jeg har altid fundet dem interessante.  Og nu glæder jeg mig over hver dag jeg har til at male videre på den.  Dette er kun den spæde begyndelse Рjeg tror det bliver godt.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *