Det var egentlig ikke meningen – at jeg skulle male i dag.  Jeg skulle jo bruge dagen til at fylde pigmenter i smĂĄ bokse og lave 3 nye farveskrin.  Men sĂĄ havde jeg jo glemt alle boksene opdagede jeg nĂĄr jeg kom op til Aspevej.  Javel.  SĂĄ var det vel ikke det jeg skulle.

Guds altsende

Jeg har funderet længe og grundigt over min nye ikon.  Det er som om den viser et skema over min “barnetro”.  Det er ikke en ikon som er særligt kendt.  Mest af alt fordi Gud er afbildet som en gammel mand med hvidt skæg.  I græsk ikonografi findes denne ikon vist ikke overhovedet.  De fleste ikoner af denne type er russiske og fra 1700 tallet.

Jeg har altid fundet dem interessante.  Og nu glæder jeg mig over hver dag jeg har til at male videre pĂĄ den.  Dette er kun den spæde begyndelse – jeg tror det bliver godt.


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: