På ikonkurset i juli skal der males en skytsengel har jeg bestemt, og der har været stor interesse for kurset, så det var et godt valg.

Jeg har tegnet og malet et par forskellige udgaver, og nu er jeg i gang med den endelige skytsengel. Den vil, som tidligere fortalt, blive malet i tetrachrome, 4 farver, som er hvid, oxydgul, engelsk rød og mars sort. Jeg har været lidt i tvivl om farverne, og nu er jeg endelig i gang. Her er en lille forsmag på processen:

Work in progress

Farverne som er vist her er muligvis ikke helt sande…

Englens kappe, vil blive hold i varme, gul/røde farvenuancer, har jeg tænkt. Det arbejde vil jeg fortsætte med i morgen. Nu vil jeg sætte den til tørre. Alt det der er malet i dag, er malet med MEGET vandige farver, dvs. meget vand og næsten ikke noget æg emulsion, og med en næsten helt tør pensel. Jeg vil sĂĄ gerne have at den skal fremstĂĄ med “florlette gevanter”… Tiden vil vise om det ønske kan opfyldes.

I morgen fortsætter det glædelige arbejde!


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · juni 2, 2021 kl. 8:28 pm

Det förstår jag att kursen med skyddsängeln är populär. Så härligt att du är igång igen.
Kram ❤️

    anne · juni 2, 2021 kl. 8:35 pm

    Tak min ven, det føles fint🙏

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *