På ikonkurset i juli skal der males en skytsengel har jeg bestemt, og der har været stor interesse for kurset, så det var et godt valg.

Jeg har tegnet og malet et par forskellige udgaver, og nu er jeg i gang med den endelige skytsengel. Den vil, som tidligere fortalt, blive malet i tetrachrome, 4 farver, som er hvid, oxydgul, engelsk r√łd og mars sort. Jeg har v√¶ret lidt i tvivl om farverne, og nu er jeg endelig i gang. Her er en lille forsmag p√• processen:

Work in progress

Farverne som er vist her er muligvis ikke helt sande…

Englens kappe, vil blive hold i varme, gul/r√łde farvenuancer, har jeg t√¶nkt. Det arbejde vil jeg forts√¶tte med i morgen. Nu vil jeg s√¶tte den til t√łrre. Alt det der er malet i dag, er malet med MEGET vandige farver, dvs. meget vand og n√¶sten ikke noget √¶g emulsion, og med en n√¶sten helt t√łr pensel. Jeg vil s√• gerne have at den skal fremst√• med “florlette gevanter”… Tiden vil vise om det √łnske kan opfyldes.

I morgen fortsætter det glædelige arbejde!


2 Kommentarer

Marie Ek Lipanovska · 2. juni 2021 kl. 20:28

Det förstår jag att kursen med skyddsängeln är populär. Så härligt att du är igång igen.
Kram ‚̧ԳŹ

    anne · 2. juni 2021 kl. 20:35

    Tak min ven, det f√łles fintūüôŹ

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *