Som en forsættelse af udstillingen “Ømhedsbevis” , foreslog  Marie  at vi lavede en video, hvor vi skulle fortælle om det at være “kvinde i Kristus”, og det var i dag det skulle foregå.

Jeg havde glædet mig til samtalen med Marie, som fandt sted  i Galleri St. Helene.  Det blev meget mere mig som fik lov til at fortælle end jeg havde tænkt, men det var helt fint.  Jeg følte mig lettet og glad i hele mig, når det var færdigt! Marie er jo så aldeles dygtig på at stille de gode spørgsmål, som jeg mere end gerne ville dele mine svar på.  Muligvis kan min beretning være til hjælp og inspiration…Tak kære Marie!!

os to

Videoen bliver på et senere tidspunkt lagt ud på Maries Youtube kanal som du kan finde her:    Maries Youtube kanal

Kanalen er virkelig værd et besøg – masser af gode podcasts og videoer at lytte til og blive klog af.

Jeg vil  også gerne invitere dig til at besøge Maries hjemmeside:  enbok.se – en side fyldt med fantastiske tekster og tegninger, links til videoer mm.

Efter indspilning og en hyggestund i haven, pakkede Marie  sin udstilling ned, og der var tid til farvel – det blev ikke et farvel, men på gensyn, også til Carina som var med  – vi ses igen!!

Nu er væggene i galleriet helt hvide og bare, de råber nu på mine ikoner – eller er det mine nedpakkede ikoner som kalder på at få lov til at komme frem i lyset igen?  Det spiller ingen som helst rolle, i morgen skal de pakkes ud og komme på sin plads igen.

Tak kære Gud for en søndag fyldt med glæde!

Kategorier: Udstilling

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *