Det ser ud til at den forandring der skete i for√•ret p√• n√¶sten alle omr√•der vil vare ved. En permanent forandring!  Jeg ser p√• forandringen med positive  √łjne, og jeg ser forbedringer som jeg h√•ber bliver varige.

N√•r det drejer sig om mit eget lille omr√•de, som jo er ikonmaling og undervisning bliver tingene ikke som de har v√¶ret de sidste mange √•r.  Jeg vil fremover ikke tilbyde s√• mange kurser som jeg har gjort f√łr, og forel√łbig bliver der heller ikke holdundervisning som tidligere. i l√łbet af for√•ret og sommeren har jeg haft hold med kun to deltagere og en hel del eneundervisning – og det har passet mig ganske fortr√¶ffeligt.

Holdet i november, hvor vi skal male “Den Samaritanske Kvinde ved Br√łnden” opretholdes, men det bliver med kun to deltagere.

N√•r det drejer sig om undervisning i 2021 vil det forel√łbig kun foreg√• som eneundervisnig til kr. 5000  for 5 dage, eller undervisning med to deltagere til kr. 4000 pr. person for 5 dage, inklusive alle materialer. Fordelen er at man selv kan v√¶lge de datoer som passer!

Er du interesseret i at h√łre n√¶rmere er du velkommen til at kontakte mig!

I efter√•rsferien fra den 10.10 og ugen ud, vil der i galleriet v√¶re udstilling med den svenske kunstner og forfatter Marie Ek Lipanovska,¬† Marie viser sin nye billeder med afset i den kristne tro. Udstillingen som skulle have v√¶ret i efter√•rsferien er desv√¶rre aflyst pga. nye Corona retningslinier…

Fernisering med foredrag bliver den 10.10 kl. 13.00 – 16.00. ( kun 10 bes√łgende ad gangen). Udstillingen er √•ben i efter√•rsferien hver dag fra 13.00-16.00.

Jeg skriver nærmere om Maries udstilling i min næste blogpost!

Mother if God icon
Maria Eleousa, 13 x 18 cm, egg tempera, tetrachrome, white gold background

På gensyn i Tisvildeleje!

Kategorier: Udstilling

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *