Så er der tid til at gå i gang med hud og hår. Det har været en meget langsom proces, men nu skal vi videre.

De farver jeg bruger til huden, er først oxydgul og lidt rød i et par tynde lag med en tør pensel. Dernest selve grundfarven som er hvid , lidt oxydgul og meget lidt sort. Det giver en let grønlig farve. Jeg arbejder hele tiden med en meget tør pensel.

Der er arbejdes videre med yderligere lysninger på ansigt og hænder plus lidt andre småting og nogle rettelser på småfejlsom jeg finder undervejs.

Dette bliver en engel som har et udtryk jeg ikke helt er vant til, det er interessant synes jeg. Næste gang går jeg i gang med kloden englen står på, der skal tilføjes et spyd, slangen under englens fod og andre små detaljer.

Jo, der er stadig en hel del dejlige opgaver som venter.

Jeg vender tilbage om et par dage igen.

Fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie

Kategorier:

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Så er der tid til at gå i gang med hud og hår. Det har været en meget langsom proces, men nu skal vi videre.

De farver jeg bruger til huden, er først oxydgul og lidt rød i et par tynde lag med en tør pensel. Dernest selve grundfarven som er hvid , lidt oxydgul og meget lidt sort. Det giver en let grønlig farve. Jeg arbejder hele tiden med en meget tør pensel.

Første lag til hud og hår

Der er arbejdes videre med yderligere lysninger på ansigt og hænder plus lidt andre småting og nogle rettelser på småfejlsom jeg finder undervejs.

Final highlights

Dette bliver en engel som har et udtryk jeg ikke helt er vant til, det er interessant synes jeg. Næste gang går jeg i gang med kloden englen står på, der skal tilføjes et spyd, slangen under englens fod og andre små detaljer.

Jo, der er stadig en hel del dejlige opgaver som venter.

Jeg vender tilbage om et par dage igen.

fred i dit, mit og alles hjerter,

Anne-Marie


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *